Hogyan érjem el hogy azonnali hatállyal felmondhassak a munkahelyemen?
Figyelt kérdés
Augusztus 12-én beadtam a felmondásom mert számomra kedvezőbb munkalehetőséget találtam. A főnököm ragaszkodik hozzá hogy szeptember 1-ig felmondási időt töltsek. Az új helyen viszont mielőbb kezdeni kellene. Azért kerestek meg mert ember hiány van és szükség van a munkámra. Nem azért hogy várjanak. Mit tudok tenni hogy meggyorsítsam a kilépést? Félek két szék közül a földre esek.2014. aug. 15. 20:08
1/4 anonim válasza:
Már semmit. Vagy legfeljebb annyit, hogy a főnök elé állsz, és megkéred tekintsen el a felmondási idődtől, mert már kezdenél a másik helyen.
Azonnali hatályú felmondással akkor kellett volna élned amikor beadtad a felmondásodat. De te nyilván közös megegyezéssel mondtál fel.
2/4 anonim válasza:
a főnököd már így is eltekintett a felmondási időd felétől, az új munkáltatód meg tisztában volt vele, hogy van felmondási időd
3/4 anonim válasza:
Azonnali hatállyal csak akkor lehetne felmondani, ha a munkáltató törvénysértően jár el, pl. nem fizeti ki a munkabéredet. Szóval erre eleve nincsen semmi esélyed. Nagyon súlyos szabálytalanságot kellene elkövetnie a munkáltatónak ahhoz, hogy te ezt megtehesd. Továbbá szerintem eléggé korrektek voltak, hogy nem azt mondták, hogy töltsd ki a teljes felmondási idődet, a másik helyen meg tudják, hogy jelenleg rendelkezel munkahellyel, nem?
4/4 anonim válasza:
de ugye nem vagy próbaidős? Gondolom nem, de azért rákérdezek..
Mert akkor azonnal felmondhatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!