Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha Magyarországon a többség...

Ha Magyarországon a többség nem tud rendesen megélni, akkor hogy vannak állandóan tele a kávézók, mozik stb?

Figyelt kérdés
Vagy a kisebbség is ennyire sok, hogy (legalábbis Budapesten) megtöltik a színházakat, mozikat, plázákat, éttermeket, mindenhol tömegek vannak, rengeteg új nyugati autó rohangál, olyan, mintha mindenkinek lenne pénze mindenre, akkor most mi a valóság?
2010. jan. 14. 12:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem mostani a történet, de valószínűleg most is igaz. Jó néhány évvel ezelőtt postásként dolgoztam, akkor még a nagy többség kp-ban vette fel a nyugdíjat. Jártam házról házra és rengeteg nyomorúságot, szegénységet láttam. Olyan embereket akik az utcára sem mennek ki, nemhogy szórakozóhelyre. Ezért nem látod őket. Az autópályán sem csodálkozol, hogy senki sem jár gyalog.
okt. 18. 16:08
 12/12 anonim ***** válasza:
9,6 millió ember él ma Magyarországon, abból a tehetősebb réteg 100-és 500 ezer fő lehet. Na őket lehet látni mindig, meg a külföldi turistákat. A többiek vagy nézelődni mennek el, vagy időközönként nagybevásárolni.
okt. 19. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!