Ismertek-e olyat, illetve az ide írogatók között van-e olyan, aki elégedett a munkájával?
Figyelt kérdés
Kérdésemet azért tettem, teszem ki, mivel úgy látom ma mintha mindenkinek problémája lenne a munkájával, a közvetlen környezetemben szinte nem ismerek olyat, akinek van kedve reggel felkelni és bemenni dolgozni. Felülről irányítják, időnként alázzák őket vagy pedig bent ülnek egész nap egy irodában és minden unalmas számukra.2014. aug. 14. 13:19
1/4 anonim válasza:
Én szeretem a munkám, mert van fejlődési lehetőségem, a főnököm arra törekszik, hogy mindenkiből kihozza tudása maximumát, javasol további fejlődési irányokat, aztán ha az ember teljesíti a követelményeket, jön az előléptetés.
A meló van, hogy unalmas, de gyakran jön be nem szokványos probléma is, lehet rajta agyalni.
Sajnos ennél a cégnél sem minden vezető ilyen, de én nagyon jót fogtam ki.
2/4 anonim válasza:
Én.
Most úgy tűnik, hogy kellemes helyet fogtam ki, jófej kollégák, normális fizu, fejlődési lehetőség.
28/F/ügyvédjelölt
3/4 anonim válasza:
Én szeretem. Főállásban gyógypedagógus (nem tanítok, gyereket vizsgálok). Elég kötetlen, változatos, jó a fizetés. Mellékállásban virágot kötök, amit imádok.
4/4 anonim válasza:
Én szeretem. Baromi jó arc munkatársak, a főnökök nem hajcsárok, teljesíthető mennyiségű a meló, a fizetésem simán elég a havi kiadásokra, illetve megtakarításra, az irodaház luxus-kategóriás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!