Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mivel telik a munkaideje...

Mivel telik a munkaideje azoknak és milyen, akik lediplomáztak pénzügy-számvitel, gazdálkodás-menedzsment, gazdaságinformatikus, humánerőforrás, kereskedelem-marketing, nemzetközi kapcsolatok vagy tanulmányok szakokon?

Figyelt kérdés
2014. aug. 14. 10:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én is éppen ezt szeretném megtekinteni hogy melyik mivel jár, hogy ne később döbbenjek rá hogy nem jó helyen vagyok. Ezt hogy lehetséges?
2014. aug. 16. 12:16
 12/18 A kérdező kommentje:

"De van nyílt nap és bemutató is rengeteg helyen."

Hol van ez a rengeteg hely akkor?

2014. aug. 16. 12:17
 13/18 A kérdező kommentje:
Ha azt olvasom hogy akármi közgazdasági szak, akkor honnan tudom hogyha elvégzem akkor elemezni kell a számítógépen egész nap, vagy asszisztens leszek ezzel, vagy egy boltban leszek valaki aki nyilvántartja a rendeléseket és telefonálgat, vagy írogatnom kell majd. Hogy lesz fogalmam hogy mi micsoda és fogok csinálni mivel telik a munkanapom hogyha azt a szakot végzem el?
2014. aug. 16. 12:26
 14/18 A kérdező kommentje:
Meg szerintetek vajon melyek a legelviselhetőbb munkakörök ez a sok közül, amelyben van változatosság, elismerés, csapatmunka és nem csak monoton irodában egyedül piszmogás sok lecseszéssel vagy telefonos elutasítással? :)
2014. aug. 16. 12:45
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy érzem ez az egész továbbtanulás nem neked való, ha ennyire önállótlan vagy...

Google: bevered, hogy "nyílt nap" és hozzárakod mondjuk a céget vagy a munkakört és válogatsz. Például autóipar:

[link]

[link]

Ezeket meg lehet találni bármilyen témában. Tavasszal pl.: volt 3-4 állásbörze és orientációs kiállítás. Ott oda lehet menni a cégekhez, az egyetemekhez, lehet kérdezni személyesen és készséggel segíteni fognak. Én is kinn voltam 2-őn és népszerűsítettük a cégünket. Rengeteg érdeklődő volt, nem csak végzős egyetemisták, hanem olyanok is, akik még orientáció előtt álltakk.

Persze nem augusztus 16-án kell elkezdeni tervezni, hogy szeptember 1-től milyen szakra menj...

2014. aug. 16. 12:58
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem is találkoztam még ezzel hogy vannak ilyenek hogy csak így körül lehet nézni nyílt nap alkalmával egy cégnél. Nekem ez új, látom tudsz dolgokat, ment is a hasznos. Akkor ha ezekkel a közgazdasági diplomákkal betölthető állásokra vagyok kíváncsi milyen nyílt napokra menjek?
2014. aug. 16. 22:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Amiket biztosan tudok ajánlani azok a tavaszi állásbörzék. Csak lásd, hogy segíteni akarok:

Az idei állásbörzék listája:

-2014-01-16 - 14. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

-2014-02-18 - Óbudai Egyetem, Állásbörze (Tavaszmező utca)

-2014-02-19 - Óbudai Egyetem, Állásbörze (Bécsi út)

-2014-02-25 - BGF Külker Karriernap és Állásbörze 2014

-2014-02-26 - HVG állásbörze, Országos Képzési és Karriernapok - SYMA Csarnok, Budapest

-2014-03-05 - Budapesti Corvinus Egyetem - KarrierExpo, Budapest

-2014-03-12 - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Állásbörzéje, Budapest

-2014-03-26 - Szegedi Tudományegyetem Állásbörze és Szakmai Gyakorlati Helyek Börzéje, Szeged

-2014-04-02 - Szent István Egyetem Állásbörze, Gödöllő

-2014-04-02 - Miskolci Egyetem Állásbörze, Miskolc

-2014-04-02 - Budapesti Gazdasági Főiskola PSZK Karrier napok és Állásbörze, Budapest

-2014-04-08 - Széchenyi István Egyetem XX. Győri Állásbörze, Győr

-2014-04-16 - Kecskeméti Főiskola állásbörzéje, Kecskemét

-2014-04-25 - Zsigmond Király Főiskola Karrier Nap és Állásbörze, Budapest

-2014-04-28 - X. PTE Karriernap és Állásbörze, Pécsi Tudományegyetem

-2014-10-08 - Budapesti Corvinus Egyetem KarrierExpo, Budapest

-2014-10-14 - Szegedi Tudományegyetem Állásbörze és szolgáltatók börzéje, Szeged

-2014-10-15 - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Állásbörze, Budapest

-2014-11-04 - Széchenyi István Egyetem IX. Regionális Állásbörze, Győr

-2014-11-12 - Personal Hungary - SYMA Csarnok, Budapest

Főként március / április környékén vannak (hiszen a szeptemberi iskolakezdést illetve a végzős diákokat célozzák), de akad pár majd ősszel is.

Ezen felül lehetett volna jelentkezni nyári munkára gazdasági cégekhez (rengeteg cég alkalmaz nyáron a szabadságolások miatt diákokat adatrögzítésre pl.), akkor ott beleláthattál volna ebbe abba.

Vannak nyílt napok cég szinten, vadászni kell azokat is.

2014. aug. 17. 07:14
 18/18 anonim ***** válasza:
11%
Pénzügy-számvitellel gyakorlatilag könyvelő leszel, gazdálkodás menedzsmenttel bármi, gazdaságinformatikussal szerintem semmi. Humánerőforrással személyzetis, marketinggel homoszexuális (gyakorlati vagy tiszteletbeli). Az NK talán ér valamit.
2014. aug. 22. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!