Maradjak az informatikánál, vagy menjek marketing-kereskedelem területre?
Sziasztok. az a helyzet, hogy jelenleg "benne vagyok" az informatikában viszont engem sokkal jobban érdekel a marketing és a kereskedelem mint a programozás. én inkább tovább lépnék marketing-kereskedelem terültre.
Van magyar, matek, érettségim. angolból és informatikából emelt szintű érettségim van. Van informatikából szakvizsgám is. Van egy alapfokú német, és egy középfokú angol nyelvvizsgám, illetve B kategóriás jogosítványom. A helyzet az, hogy én nem szívesen maradnék az informatikánál. Szívesebben dolgoznék értékesítőként, kereskedőként. Szerintetek lépjek tovább a kereskedelem-marketing "munkaerőpiacra" vagy maradjak az informatikai terülten. Szerintetek? Ti merre mennétek tovább?
HA IT-s diplomád van, akkor sem tuti, hogy lesz munkád, nem csak a marketingnél van így.
Ezzel most nem kötekedni akartam, csak puszta tény volt.
Egyébként, egy IT-s diploma sem jelent egyből hatalmas fizetéseket, általában ilyen helyekre csak a jobbak kerülnek be.
Ezért ajánlom, hogy mindenki annak tanuljon, amihez ért, és tetszik neki, mert különben.... nem ér semmit.
Tehát, ha marketing, akkor marketing, és simán lehetsz sikeres, ha engem érdekelne akkor tutkó ezt választanám. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!