Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelentkezésnél elküldtek mert...

Jelentkezésnél elküldtek mert pici melleim vannak. Veletek is volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Egy pizzériába jelentkeztem volna. Pultost kerestek, nekem pedig van hozzá szakmám, tapasztalatom, stb. Azonban mikor bementem a pizza bárba és kértem a pultos lánytól, hogy küldje ki nekem az üzletvezetőt, mert beszélni szeretnék vele, kijött és azt mondta, hogy ne haragudjak, de olyan lányokat keresnek a munkára, akiknek szép nagy, kerek mellük van és formás alakjuk.

Azt hittem, hogy elásom magam szégyenemben, olyan megrázó és zavarba ejtő volt az egész.

Hogy lehet ilyet csinálni?

Veletek volt már ilyen?

Nem térek magamhoz. El sem hiszem, hogy így leszóltak.

L/22

2014. aug. 5. 18:33
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

Jelentsd fel őket diszkrimináció és megkülömböztetés miatt.

Amúgy meg örülj, hogy ilyen helyre nem vettek fel, mert ha már a mellméret a felvételi követelmény, akkor ott lesz más követelmény is.

2014. aug. 5. 18:35
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Jogi út, kapsz egy zsíros kártérítést és megcsináltathatod a mellműtétet (a második felét ne vedd komolyan).
2014. aug. 5. 18:50
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Egyetertek az elsovel orulj hogy nem vett fel. A tulaj egy szexista barom, valoszinuleg siman elvarta volna hogy adott esetben 'kedves legyel hozza'.
2014. aug. 5. 18:53
 4/10 Playgirl válasza:
82%
Véletlenül nem a Hootersbe jelentkeztél?? ott vannak ilyen feltételek...
2014. aug. 5. 18:58
 5/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
85%
Szerintem neked is jobb, hogy nem fogsz ott dolgozni.
2014. aug. 5. 19:17
 6/10 anonim ***** válasza:
41%

Ma ez a divat ! :/ Csak a jó kinézetűeket vesznek fel mindenhova. Lányként, ha jól nézel ki, simán többet kereshetsz, mint bármelyik diplomás srác és nem kell erkölcstelenkedni. Egyszerűen ma ez a divat, úgy gondolják, ha jól néz ki az ember több vevőt képes becsalogatni

Javaslom, hogy fogyózz

2014. aug. 5. 19:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen helyek például az említett Hooters, de van ennek az ellenkezője is, perelni meg felesleges ha csak nem tudod bizonyítani.
2014. aug. 5. 20:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sosem küldtek a mellméretem miatt sehonnan. Mondjuk férfi vagyok.
2014. aug. 5. 21:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyszer pont a nagy melleim miatt küldtek el. Igaz férfi vagyok és a sörhasam mellett tyúkmellű is
2014. aug. 5. 22:08
 10/10 anonim ***** válasza:
2014. aug. 5. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!