Mondanátok olyan munkát nőnek, amit egy érettségivel lehet végezni és nem mellékesen jól is fizet?
Figyelt kérdés
2014. aug. 4. 18:24
1/7 anonim válasza:
Tudnék, és még érettségi sem kell hozzá, de szerintem nem igazán tetszene a válasz. Félre téve a komolytalanságokat, gondolom ezt te sem gondoltad komolyan, csak ilyen végső elkeseredésedben írtad ki...
2/7 anonim válasza:
Ha nincs lelkiismereted illetve lelkiismeret furdalásod akkor call center és idősek átverése 350e-es víztisztítóval illetve 400e-es porszívóval vagy mindenféle csodakolloidszerrel ami kigyógyítja őket minden bajukból, és ami nem más mint placebo, de ez ugyebár 7 pecsétes titok.
avagy szexuális szolgáltatás. Elég sok a beteg lelkű és ferde hajlamú egyén az országban, aki hajlandó ilyenért vadidegennek is fizetni nem kis összeget.
3/7 A kérdező kommentje:
Tisztességesebb állásra gondoltam,nem tudom,hogy mit kezdjek magammal.
2014. aug. 4. 19:08
4/7 anonim válasza:
azt azért te sem gondolod, hogy érettségivel bármit is lehet kezdeni az erkölcstelen és vagy törvénytelen dolgokat leszámítva? bűnözni kell vagy külföld, más lehetőség nincs.. de igazándiból ennyivel külföldön sem fogsz boldogulni nagy valószínűséggel :(
5/7 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy emellé kell még valami,legalább egy szakma.Csak még is milyen irányba induljak el ?
2014. aug. 4. 19:47
6/7 anonim válasza:
ápoló+nyelv, azt hiszem van ilyen okj is ami 2éves, de van rendes fősuli is ápolónak... gondolom le kell vele húzni itthon 2 évet a csodás magyar eübe, de aztán tárt karokkal várnak külföldön és azt gondolom tisztességesen meg lehet élni egy brit vagy német vagy svájci ápolói fizetésből
7/7 anonim válasza:
oda gyomor kell, főleg mikor mások alól kell kimosni a sz@t.
Csodás munka, mindenhol alul van fizetve! Még külföldön is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!