Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érettségivel 19 évesen találha...

Érettségivel 19 évesen találhatok munkát? Minimálbéres is megtenné (sőt, hol kéne aláírni)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nem tehetjük meg, hogy egyetemre mehessek pedig felvettek, szóval arra gondoltam csinálok egy esti OKJ tanfolyamot (így ugye tovvábra is jár szüleimnek a családi adókedvezmény, és a családi pótlék) ami közel áll ahhoz amit tanulni szeretnék később, és hétköznap dolgoznék, hogy legyen valamennyi pénzem, talán valami másra is, pl jogsi vagy ilyenek.

Társalgási szinten beszélek angolul és németül.

Láttam ilyen hirdetéseket, hogy irodai adminisztráció, követelmény érettségi tapasztalat nem kell. Szerintetek ezeket érdemes megpályázni?

2014. júl. 27. 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Mindent érdemes megpályázni, máskülönben semmi esélyed sem lesz munkát találni. Ha meg minden jó neked, akkor még mekibe is elmehetsz.
2014. júl. 27. 12:32
 2/7 anonim ***** válasza:
62%

Call center. Voda, Telenor, UPC, bankok (Erste, Raiffeisen...)

Kiképzés munkakezdés előtt, a cég biztosítja.

Messze minimálbér felett.

2014. júl. 27. 12:39
 3/7 A kérdező kommentje:
de attól még az OKJ az ingyen mehet mellette estin ugye?
2014. júl. 27. 12:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Én az egyetemet akarnám estin.

Régen csak nappali teljes idős oktatásra jártak a családi pótlék és társai, nem hiszem, hogy enyhítettek volna, de ennek utána kell nézned.

2014. júl. 27. 12:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Már utána néztem, annyi retorzió van az estisekkel szemben, hogy diákmunkát csak nappalisok vállalhatnak.

20 éves korig van családi pótlék, de igazából a diák miatt éri meg, meg ugye plusz pont is.

Csak gondoltam ilyen fiatalon csak néznek, hogy dolgoznék, pedig szerintem bőven tudnék úgy teljesíteni, mint sokan ott, főleg, hogy nyelvismeretem is van, nyelvvizsga is lenne, ha az árából nem ennénk egy hónapig.

2014. júl. 27. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Esti OKJ-re nem jár se családi pótlék, se adókedvezmény.
2014. júl. 27. 13:27
 7/7 A kérdező kommentje:
honnan veszed?
2014. júl. 27. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!