Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mire szamithatok a CEUR nevu...

Mire szamithatok a CEUR nevu diakokkal is foglalkozo ceggel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nem olyan regen regisztraltam egy bizonyor CEUR nevu ceg honlapjan. Diak munkaval is foglalkoznak, toboroznak csoportokat is kuldoldre fesztival munkakra. Ottvoltak tobb Magyarorszagon megrendezett fesztivalon is. Kaptam egy allasajanlatot Londonba. Szeretnek segitseget kerni azzal kapcsolatban, hogy megeri e belevagnom, vagy hatalmas atveres az egesz. Nagyon szeretnem azt a munkat, de ketsegbe vagyok esve, nem szeretnek bakot loni.

2014. aug. 4. 00:10
 1/2 szabina555 válasza:
én is kíváncsi lennék
2014. aug. 4. 14:14
 2/2 anonim válasza:

Egy 2013-as tapasztalat(Nem csak egy emberé): [link]

2014-es tapasztalatok szerint sem változott a helyzet.

-8-10 munka óra helyett 12.

-irdatlan rossz munkakörülmények(hajnali sátorállítás sötétben és esőben, 130 emberre 3 tusoló, ha kapsz kaját azok a legutolsó szar tartósítószeres műkaják stb.)

-szervezetlenség

-csak magadra és a társaidra számíthatsz!

-az előre megbeszélt fizetésnek csak a töredék részét kapod meg pedig sokkal több a munka óra

-nem tudni hol lehet a probléma az angol vagy a magyar szervezetnél. de tény, hogy a ceur csak ülni fog a seggén hiszen ők megkapták a rendes bérüket

Szerintem nem véletlenül nem találsz hozzájuk egy telefonszámot sem. :)

Még a magyar fesztiválokat csak-csak ajánlom, hiszen ott nincs akkora csalás és könnyebb is fellépni ha mégis. De a külföldieken nehezebb a jogi lépés. Ja és nem olcsó!

2014. aug. 19. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!