Milyen távmunkát/diákmunkát tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és kéne valami munka, amit internet segítségével végezhetnék, viszonylag jó keresettel. Lehet akár magyar akár angol. Köszi2014. júl. 28. 21:39
2/4 A kérdező kommentje:
Hogy őszinte legyek, azért tettem fel a kérdést itt, mert szeretnék választ kapni rá. Gondolom van olyan, aki szintén végzett már ilyesmi munkát, és van tapasztalata benne.
2014. júl. 28. 22:31
3/4 anonim válasza:
Jól fizető internetes munka szakképzettség nélkül nincs.
Vagy aprópénzért nyomkodsz valami klikkelős hülyeséget és reméled, hogy fizetnek, a jól hangzó beetetős ajánlatokat kerüld mert ott valószínűleg rá fogsz fizetni. Ha jó az angolod esetleg fordítani próbálhatsz, na de ezekre van elég felsőfokúval rendelkező egyén, aki szintén munkát keres.
Ismerősöknél lehet próbálkozni, nekem egy jól fizető netes munkám volt, azt egyetemen kaptam.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem.. hát, akkor felejtős lesz a diákmunka. Legfeljebb majd később. Minden esetre köszönöm a választ!
2014. júl. 30. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!