Mérnök-informatikusnak nulla tapasztalattal mit ajánlotok?
Elvégeztem a GAMF-ot de mellette csak diákmunkásként dolgoztam. Beadtam már vagy 20 helyre az önéletrajzomat de sehol semmi.
Tapasztalat nélkül elég nehéz.
Nem tudom mit tegyek.
Jelentkezzek olyan munkákra is amihez nem kell a diploma?
23F
Milyen helyekre adtad be?
Pesten elég sok cégnél van ramp up, érdemes próbálkozni. Engem az első helyről felhívtak, állásinterjú, majd fel is vettek.
Amíg a felvételi procedúra tartott, voltam hvg állásbörzén, körülbelül öt helyre jelentkeztem, ebből ha jól emlékszem hárman hívtak vissza, de akkora már nem volt aktuális.
Tipp: Olyan hirdetéseket érdemes böngészned, amiben a Junior szó is szerepel, vagy a cég profilja olyan, hogy nem tanítják egyetemen (pl. Android, iOS, telco).
Android, IOS-ben tényleg semmi tapasztalatom nincs.
Vagy attól még érdemes beadni olyan helyre is ahova az kell?
Egyelőre még csak itt Bács-kiskun megyei cégeket nézegettem.
Elég durva lenne pestre menni úgy, hogy kb semmim sincs.
Kéne hozzá kezdőtőke.
" Nekem is ilyen végzettségem van de
szart se ér nagyon megbántam..."
Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. Rengeteg IT állást hirdetnek. Én is hasonlót tanulok, nagyon a végén vagyok de még nem fejeztem be a sulit... mondhatni "bukdácsolok" de már ez egyre kevésbé érdekel mert egyre szakmaibb munkát és persze egyre jobb fizetést kapok. A suli is meg lesz előbb-utóbb de a munka sokkal fontosabb, lényegesen többet lehet(kell) ott tanulni.
Olyan fura, hogy más meg már el is végezte és nem talál munkát.
Én persze őket irigylem, hogy már meg van a papírjuk. Csak kérdéses, hogy papírral de szakmai állás nélkül vagy szakmában (egyelőre) papír nélkül a jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!