Most diplomáztam de semmi, konkrétan nulla munkatapasztalatom van. Ássam el magam?
25 éves vagyok, most végeztem az MSc tanulmányaimmal. Sajnos az egyetem alatt nem tudtam semmit dolgozni, mert mindenhova 8 órában kerestek embert, vagy 6 órában minden nap jó esetben. Nekem az egyetemi laborgyakorlatok miatt ez nem volt megoldható mert azok kötelezőek és nem ritkán 5-6 órásak. Így maximum 3 nap tudtam volna dolgozni (ha ellógom az előadásokat persze). De így nem kellettem sehova.
Tehát a helyzett adott, fogalmam sincs egy munkahely vagy egy állásinterjú hogy néz ki nemhogy munkatapasztalatom legyen. Tesóm (idősebb) a külkeren tanult, és 8 órában dolgozott úgy hogy be se járt a fősulira és elvégezte valami kettes hármas eredménnyel (nappalin).
Mit csináltam rosszul? Mit csináljak most...? (Az álláskeresésen kívül).
Én most 24 éves vagyok és most végeztem a BSC tanulmányaimmal mérnök-informatikus szakon. Ugyan úgy vagyok, mint te, hogy semmi tapasztalatom nincs.
Diákként dolgoztam 1-2 gyárban de az nulla tapasztalat.
Egyelőre semmi jóval nem kecsegtet az élet de keresgetni kell az állásokat.
Munkaügyi központba azért regisztrálj hátha.
Milyen szakon végeztél?
Gyakornok nem voltál?
Alacsonyabb pozíciókat is pályázz meg, tapasztalat nélkül szívesebben adnak beugrós pozíciókat és később vagy feljebb léphetsz, vagy jelentkezhetsz máshová. A lényeg, hogy legalább némileg releváns legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!