Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az erkölcsi bizonyítvány...

Az erkölcsi bizonyítvány igénylése hogyan történik? Most hirdetnek több állást is, ahová szeretnék jelentkezni, de mindenhová kell erkölcsi bizonyítvány is.

Figyelt kérdés
De én úgy tudom, hogy egy valami 3000ft, akkor mindegyikhez külön kell, vagy elég lemásolni, és egyáltalán hogy megy ennek a menete, még nem csináltam sosem. Köszönöm!
2014. júl. 27. 12:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Előírták, hogy csatold a jelentkezéshez? Biztos?

Inkább feltétel szokott lenni az erkölcsi bizonyítvány, akkor kérik csak, ha felvettek, a szerződés aláírása előtt oda kell adni nekik. De így akkor csak egy kell.

2014. júl. 27. 12:37
 2/6 belapus ***** válasza:
2014. júl. 27. 13:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Mindenhol utólag kérik.

Általában első fizetés után.

Ha nem így van, ne foglalkozz a hirdetéssel (max ha garanciát vállalnak arra hogy felvesznek vagy vissza térítik) De ez itthon képtelenség.

2014. júl. 27. 20:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja értem! Köszi szépen!
2014. júl. 28. 11:40
 5/6 A kérdező kommentje:

Na de nézzétek csaK:

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

§ fényképes önéletrajz

§ iskolai végzettséget igazoló dokumentumok másolata

§ 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány vagy annak igénylését igazoló tértivevény

2014. júl. 28. 11:47
 6/6 anonim ***** válasza:

közlalkalmazotti hirdetéseknél mér csatolni kell rögtön.

a tértivevény a megoldás, azzal bizonyítod h te már megigényelted.

2014. aug. 16. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!