Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy négytagú családban a két...

Egy négytagú családban a két szülőnek mennyit kell keresnie havonta ehhez? Lent folytatom

Figyelt kérdés
Egy vidéki kisvárosban, hogy mind a két gyerekét kitaníttatsa szépen felnevelje, idegen nyelvtudásra megtanítatja,egy jó egyetemre küldi és támogatni addig ameddig a saját lábukra nem állnak a diploma segítségével.

2014. júl. 26. 13:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Előző...

Mikor nevelt titeket, mert 25 k ma nem elég egy egyetemistának :) A koli 8k pedig egyenesen nem mai ár.

De nézzük csak. Ha a két gyerek nagyon nagyon jól tanul, akkor az állami képzés kipipálva. Max az albérlet és miegymás lehet húzós, de diák munkával be lehet segíteni. Mondjuk ugyanez vonatkozik az érettségi előttre. Suli melletti melóval, ki lehet egészíteni a zsebpénzt, nem kell kérni.

Mindezen leírtak alapján egy havi nettó 2x 200 000 ből megoldható. Persze ha a gyerek nem vállal suli mellett munkát, nem tanul jól..akkor havi 2x 800 000 is kevés lenne.

2014. júl. 29. 20:27
 12/12 anonim ***** válasza:

2008-ban végeztem, a mai díjban igazad van ez már magasabb [link]

,de 9300-ért most is van! Én a Martosban laktam 11650Ft a jelenlegi ár, tehát még most is kijönnék a 25k-ból :)

Jelenleg a lakhelyemen a bursával is nagyvonalúan bánik, nekem persze 1000Ft-al kiszúrták a szemem, ezt állambácsi duplázta + átlag havi 12000Ft-om volt az átlagom után, mivel nem voltam kimondott éltanuló, csak egy gyenge négyeske, illetve az alatt picivel.

A bursás pénzhez nem nyúltam, ösztöndíjhoz sem, pár havonta a felesleget betettem a számlámra, több mint 2m-ot sikerült 5 éve alatt összeszednem. Tehát én bőven kijöttem a 25k-ból amit kaptam, sőt most is kijönnék!

Nem iszom, nem dohányzom, férfi létemre nem restellek főzni magamnak, de mint korábban írtam élelmiszer gondom sosem volt, sőt...

2014. júl. 29. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!