Ez így korrekt?
Munkát keresek. A héten felhívott egy nő egy biztosítótól, hogy xy oldalon találta az önéletrajzomat, szeretne behívni egy állásinterjúra. A végzettségem részben kapcsolódik egy biztosító tevékenységéhez. A végén rákérdeztem, hogy pontosan milyen munkakörről lenne szó, erre azt válaszolta, hogy többféle munkakörről is szó van, mert éppen bővítésben vannak.
A személyes "interjú" során kiderült, hogy értékesítésről van szó, természetesen vállalkozói formában, mit ad Isten, mit nem, ezt megelőzi egy fizetős tanfolyam.
Igaz, hogy pályakezdő vagyok, de ennél több őszinteséget nem is várhatok?
"A munkavállaló egyik esetben sem fizet "
Vedd észre, hogy itt sem munkavállalók vannak. A letett vizsga nem csak az adott céghez kell, hanem minden pénzügyi közvetítő tevékenységhez. (Azt hiszem...)
A cég szerintem nem a lehúzásra épít, gondolom a tanfolyamot és a vizsgát sem ő szervezi...
"de nem baj, ha én csak a tényekkel foglalkozok?"
Az valóban nem lenne baj, ha elkezdenél azokkal foglalkozni.
A véleményedet milyen tényekre alapoztad?
- Melyik cégről van szó?
- Végzettséget, vagy pénzt kért a cég kérdezőtől?
- Mennyibe kerül és milyen végzettséget ad a tanfolyam, amire szükség van?
- Ki tartja azt? Ki fizeti?
Bármelyik kérdésre is tudsz tényszerű választ adni? Vagy csak hiszel valamit, amiből továbbépíted a gondolatmenetedet?
(Köszi, imádok olyanokkal társalogni, akik a tényeket nézik csak...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!