Hajópincérnek szerintetek alkalmas olyan, aki mind mentálisan, mint fizikailag (de főleg mentálisan) gyenge?
Ha fizikailag gyenge akkor semmiképpen nem alkalmas nem hogy hajópincérnek, de sima éttermi pincérnek sem. Ebben a szakmában hajtás van, és bizony kell a fizikai erő. Ha mentális problémája van akkor meg pláne nem. Ugyanis nem mindig kedves vendégekkel fog találkozni.
Ha rólad van szó, és ezek a gondjaid, akkor neked felejtős ez a szakma.
Hát elég nevetséges az utolsó része, amit írsz... "Írásaid minősége"...
Azt, hogy itt gyorsan ledaráltam valamit, amit kérdeztem, és ebből ezt vontad le, az a Te szellemi gyengeségedre vall!
Ezért tartok itt, ezért tart itt Magyarország ahol, mert pár betűt elírok (úgy, hogy direkt nem javítottam ki), erre ilyen következtetést kap az ember
(N)
Semmiféle vendéglátós munkára nem alkalmas,ott pörögni kell,sok a stressz,sok az ember ,nem lehet bénázni meg pityeregni a sarokban . A nonstop jópofa meg alapkövetelmény .Sajnos ennek ellenére van olyan munkáltató,aki alkalmazza a mimózákat,nem sértésképp de ilyenkor mások szívnak az illető helyett,és dolgoznak 120 helyett 180 százalékos intenzitással.
Szóval: ne.
Így lesz.
Leteszem az érettségit plusz elmegyek majd egy felsőfokú OKJ-re.
Valahogy a csicskáztatás nem hiányzik, inkább keressek 70%-al kevesebbet de stresszmentesen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!