Hová lennék alkalmas?
Az helyzet velem hogy érettségi előtt állok. De viszont nagyon úgy érzem hogy nem lesz meg én meg nem tudom hogy hová mehetnék dolgozni. Még annyi a nagy hátrányom hogy még szakmám sincs, mert az orvos nem adta meg az alkalmasságit sajnos a mezőgazdaságra. Jah és persze a legnagyobb hátrányom egy "normális" emberhez képest hogy sajnos oxigénhiánnyal születtem és így mégnehezebb lesz az elhelyeszkedésem! Valami ötlet?
Jah és mindenkitől csak az hallom hogy érettségi így meg úgy de ha rákérdezek bárkitől hogy mirement vele? Senki se tud rá választ adni. + Nem értem hogy azt a tudást amit a gimnázium ad az hol a pi**ba fogom tudni alkalmazni!
MIndenképpen legalább egy okj-s szakmát tegyél le. Bármit, ami érdekel. Lehetőleg valami olyat, amivel jó az elhelyezkedési arány. Pl marketing menedzsert egy sem ismerek, aki el tudott volna helyzkedni, pedig van ilyesmi szakma okj-s képzésben.
De középfokú végzettséggel HR, Logisztika, Pénzügy, Külkereskedelm stb területen azért lehet állást találni. És nyelv, nyelv, nyelv. A legfontosabb. Vagyis érettségi+szakma+nyelv és lesz esélyed.
Ezek nélkül lehetsz pl. portás, valamilyen gyárban szakvezető, esetleg áruátvevő, titkár, ügynök, értékesítő, ilyelsmi.
Ha nem bírod az irodai munkát, akkor meg pl. teherautóra jogsit tégy le, vagy targoncakezelői vizsgát, ha lány vagy akkor körmös, fodrász kozmetikus vagy bármit ami érdekel, de szimpla érettségivel nem sokra megy az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!