Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 14 éves vagyok és direkt...

14 éves vagyok és direkt spóroltam pénzt vizipipára de apa nem engedi mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már azon gondolkodom hog megveszem és eldugom :/ :((

2014. júl. 18. 10:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Vedd meg, és dugd el, mondjuk végbélnyílásba. A sajátodban a legkevésbé feltűnő.
2014. júl. 18. 22:44
 12/14 without válasza:
nem kell az neked várj még vele főleg hogy ennyi idősen még pénzt se kereshetsz amiből finanszírozni tudnád, én azt tanácsolom majd 18 évesen térj rá vissza ha még akkor mindig kell úgy is megveszed ha meg akkor már nem kell akkor meg nem volt annyira fontos
2014. júl. 18. 23:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Na a válaszolók szerintem azt se tudják mi az a vízipipa... Károsabb mint a cigi? Főleg ásvánnyal, hát nyilván. Mikor abban nincs semmi dohány, nincs kátrány, csak aromás vízgőz. Egy séta pesten ezerszer károsabb :)

Szerintem is "fura" egy gyereknek, de azért ne mondjunk hülyeségeket.

Kérdező: várj még 2-3 évet, akkor már tuti simán megengedik. :)

2014. júl. 19. 16:18
 14/14 anonim válasza:
Én 14 évesen kezdtem el vizipipázni, a barátaimhoz képest mondhatni lemaradva, mert ők már 12-13 éves koruk óta vpznek. Én annak idején dohányt szívtam, kő még nem volt (vagy csak nem volt túl elterjedt). Nem értem, mi ezzel a gond, nekem nem lett tőle semmi bajom, sőt a haverjaimnak sem :) nem bíztatlak arra, hogy vegyél, arra sem, hogy nem. Én apámat később már úgy győztem meg, hogy nem dohányt, hanem ilyen ízesített kavicsokat szívok - persze, nem tetszett neki, de rábólintott, azóta nem gond, ha szívom. Szerintem próbáld meg te is így elmagyarázni neki, bár nem ismerem apukádat... vagy tényleg várj vele 1-2 évet. Akkor már biztosan engedni fogja.
2014. júl. 20. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!