Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék egy jó papucsot...

Szeretnék egy jó papucsot venni, kb.10-12 ezer forintot spóroltam rá. Milyet vegyek, ami legalább három évig bírja?

Figyelt kérdés
Három kicsi gyereket szolgálok ki reggeltől estig, túl nagy dolgot nem akarok benne csinálni, de muszáj, hogy kényelmes strapabíró legyen. A Batz felmondta a szolgálatot 5 (!) hónap múlva kettétört a talpa.
2013. aug. 15. 16:37
 1/3 anonim válasza:
Szerintem probald ki a Rider papucsokat,nagyon kényelmesek és nekem is már vagy 4éve meg van és semmi baja(: csak ajallani tudom...
2013. aug. 21. 10:19
 2/3 kiskelcsi1 válasza:
Osztom az előző hozzászóló véleményét! Én már csak olyat veszek! Nagyon kényelmes, az ára pedig kb 5-10-ig...
2013. aug. 21. 10:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, mások is ezt ajánlották, éppen tegnap voltam egy összejövetelen, ahol többen is ezt hordták.

Tudnátok esetleg valami konkrét típust is mondani, mert rengeteg fajta van...

2013. aug. 22. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!