Szerintetek milyen munkát tudnék még csinálni, a rendes munkám mellett, közben?
Nos köszönöm a válaszokat, tippeket mindkét válaszolónak.
Igazából én is programozásra gondoltam hát persze.
És nyilván java-ra mert az megy meg ugye az internet meg a mobiltelefon a jövő. Még megfordult a fejemben hogy kitanulom a könyvelést és besegítek könyvelő irodának. Bár hozzá kell tennem hogy úgy érzem logikus gondolkodásom van, de a matekkal mindig hadilábon álltam ezért eddig odzkodtam ezektől a lehetőségektől. Újságirásra cikkírásra gondoltam még de amint olvasgatom ez elég bukó manapság. Van olyan kollégám aki nemes egyszerűséggel csak alszik vagy keresztrejtvényt fejt:)
Na én nem akarok ennyinél leragadni. a 2. válaszolótól kérdezem hogy oké java fél év alatt, időmn mint a tenger , de ha te lennél a helyemben esetleg tudnál ajánlani vmi stratégiát hogy te hogy kezdenél bele, esetleg vmi sztakirodalom amin elindulhatok. Te szakmabeli vagy amugy programozó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!