Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Generali Biztosító erre a...

A Generali Biztosító erre a munkára mennyit fizethet?

Figyelt kérdés
[link]

2014. júl. 16. 23:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Jutalék.
2014. júl. 17. 06:59
 2/7 A kérdező kommentje:

Ha odaírják,h versenyképes jövedelem, akk nem hiszem,h jutalékos rendszer lenne, épp ezért kérdeztem. Esetleg valaki, aki képben is van vele?

Mert sztem az első válaszoló tipikusan az, aki meglát egy biztosító (ami nem bank) és rávágja,h jutalék.

2014. júl. 17. 10:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Te meg tipikusan az vagy, aki azt hiszi, h egy biztosítóban annyi a megüresedett hely, h a neten kell toborozni az embereket.

Hidd el ha normális állás lenne már nem lenne.

2014. júl. 17. 10:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Más munkahelyre nem a neten toboroznak? Most pl. a K&H-ban is meg van hirdetve kb. 50 embernyi hely, biztosan jó szar, azért a neten kell toborozni rá embereket...
2014. júl. 17. 11:19
 5/7 anonim ***** válasza:
természetesen vannak pozíciók amiket te is említesz kedves kérdező pl. bankoknál. amit viszont ide linkeltél,az tényleg egy házalós,jutalékos meló,és nem fix irodai. kapásból kiszúrja az ember szemét,hogy megbízási szerződés. aztán, olyan komoly munka nincs,ahol vagy diplomás vagy érettségiző kell,és egy hirdetésben van. ez a munka komolyságát mutatja. valamint a mai világban biztos nem egy nagy cégnél sem olyan irodai meló,hogy a nyelvtudás nem kötelező,csak előny.
2014. júl. 17. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez szerintem is jutalék.
2014. júl. 18. 14:01
 7/7 anonim válasza:
Több konstrukció is létezik, van, aki alkalmazotti státuszban van és van, aki megbízási jogviszonyban, azaz saját vállalkozása a Generali partnere, közvetítője. Én a Generali Biztosítónál dolgozom és az első 24 hónapban hivatásindító támogatást kapom (ez alatt fix anyagi támogatást kell érteni), de alapvetően az értékesített biztosítások és egyéb pénzügyi termékek után járó jutalék a fizetésem. Sokat kell dolgozni, de sokat is lehet keresni.
2014. aug. 1. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!