Gyógyszerész? Megéri? Leginkább tényleges gyógyszerészek válaszát várom, de persze más is megoszthatja tapasztalatait.
Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 22:07
21/31 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a kérdezővel. Most komolyan emberek , gondolkodjatok már el , láttatok már munkanélküli gyógyszerészt? Én még nem . A másik dolog meg az , hogy gyógyszerészhallgató vagyok , és higgyétek el ,hiába akarnak sokan gyógyszerészek lenni , az egyetemet csak a legjobbak végzik el.
22/31 anonim válasza:
Én asszisztens vagyok és 3 hét alatt találtam munkát, havi nettó 230.000ft-ot keresek. Egyáltalán nem telített a szakma!
23/31 anonim válasza:
Nem hiszem el , hogy asszisztensként ennyit keresel. Kezdő gyógyszerész nem kap ennyit kézhez.
24/31 anonim válasza:
Kezdő gyógyszerész 320.000 korul kap.
25/31 anonim válasza:
Kizárt. Nem ilyen világban élünk , bár tény , hogy ennyit érdemelne. De kezdő gyógyszerész ügyeleti díjak nélkül kb. 200 ezret kap.
26/31 anonim válasza:
A párom gyógyszerész, egy helyen dolgozunk, ki ne találd már, hogy kamuzok. Mindketten 2. éve dolgozunk és ennyit keresünk (párom sose ügyel)
27/31 anonim válasza:
Sajnos igaz az, hogy tanári végzettséggel foglalkoztatnak vegyipar/gyógyszeriparban embereket. Ennek az az oka, hogy a gyárak nem állnak olyan jól, hogy minden olyan munkakörbe ahová gyógyszerész vagy vegyész szaktudás kellene az adott szakembert meg tudják fizetni.. ilyenkor inkább felvesznek tanárt, vagy ami még jobb biológia szakot végzettet...... és csodálkozunk, hogy a vegyipar nem fejlődik.. nem is fog amíg szakembert igénylő munkakörökben a megfelelő tudással nem rendelkező embereket foglalkoztatnak. A kedvencem a nyelvvizsga nélküli biológia tanár szakot végzett laborvezető....
28/31 anonim válasza:
Gyógyszerész és patikatulajdonos vagyok. A pálya mindengéppen ajánlott, mert a szakma szép, és az elmúlt 30 évben folyamatosan munkaerőhiánnyal küszködött. A sales és K + F területekre nincs rálátásom, de patikába cca napokon belül el lehet helyezkedni pályakezdőként is. Kezdő fizetések általában nettó 250.000 körül vannak, ez kérőbb lényegesen emelkedhet.
29/31 anonim válasza:
24. Melyik városban kap 320 ezret? Pesten patikában mennyit lehet kezdő gyógyszerészként keresni?
30/31 anonim válasza:
27-es egyetértek,de nylevvizsga nélkül nem tudom hogy lehet tanár mert nem kap diplomát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!