Gyógyszerész? Megéri? Leginkább tényleges gyógyszerészek válaszát várom, de persze más is megoszthatja tapasztalatait.
"A Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán végzettek átlagosan 1,2 hónap alatt találtak állást, és nettó 199 ezer forintot kerestek havonta, külföldön 8,3 százalékuk vállalt munkát. A válaszadáskor a hallgatók közül senki sem volt munkanélküli, az abszolutórium megszerzésekor a diákok egyötödének volt főállása."
2-es vagyok.Igen kedeves kérdező ezt modtam,ha nem kifejezetten patikába akarsz dolgozni,akkor a többre mind felveszenk modjuk egy biosz-kémia tanári szakkal is.És h
a mégse jön be ég mindig ott van egy végtettség amivel tuti lesz munkád,ha minden kötél szakad.
Igen tény,hogy MOST jól keresnek és el tudnak helyezkedni,ezért mindenki oda akar menni,és x év múlva már nem ez lesz,és erre is gondolni kell.
Kicsiben a patikusasszisztensi okj-n már látszik is,csomóan odamentek,hogy az mindig kelll,meg ahhoz képest,hogy nem diplomás egész jó a fizu,aztán most lesnek,mert rengeteg ilyen végzettségű rohangál munka nélkül.A gyógyszerészekhez,mivel egyetemi képzés,ezért tovább tart és nehezebb elvégezni,később fog ez begyűrűzni,de be fog...
Kabcsi,maradj már ezekkel a professinon-os marhaságokkal,annak kb annyi köze van a valósághoz,mint a magyarország jobban teljesít propagandáknak.
Szerintük a biológus is kersett szakma,ja aha tényleg...Írd be a keresőbe hány állásajánlat van.
Amúgy el vagy tévedve marhára mert az orvoslátogatói állásokhoz diplomát kérnek,nem elég az asszisztensi okj!
És igenis felvesznek tanárszakkal is kutatólaborba,iparba stb.Nem egy évfolyamtársam dolgozik ott tanári diplomával,van olyan aki CRA-ként!
Szóval akkor osztd csak az észt légyszives,ha tényleg képbe vagy a szakámval,(és a saját bőrödön tapasztalod mik a lehetőségek),ne csak a netről szedett rózsaszín statisztikákkal,köszi!
Ja persze bocs elfeljtettem te közgazdász fronton is jobben képbe vagy mindenkinél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!