Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Te is elégedetlen vagy az...

Te is elégedetlen vagy az életetted és külföldre vágysz?

Figyelt kérdés
Irodai munkát végzek napi 9 órát dolgozom, havi 110 000 forintért, szeretnék váltani,fiatal vagyok, ki szeretnék még próbálni valami mást, szeptemberben szeretnék kimenni külföldre, Anglia, Hollandia és Ausztria jöhetne szóba, ha hasonló helyzetben vagy írj bátran. :)
2014. júl. 13. 19:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nyelvtudás nélkül nm egyszerű ien és hogy ott van a kicsi is, de hátha lesz még jobb is a helzyet!
2014. júl. 13. 21:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Kifizették, nem azzal volt a baj.

Német volt a főnök, nem magyar.

A pincében volt a szobája, a mosószoba mellett, és elég lekezelően beszéltek róla a kollégák (jelenlétében), mert azt hitték nem tud németül.

Érteni ért, beszél is keveset, csak nem szeret.

2014. júl. 13. 23:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Melyik nyelvet beszéled? Angolul és németül is nagyon jól?
2014. júl. 13. 23:46
 14/16 A kérdező kommentje:
Angolul elég jól, német csak alapfokon, az annyira nem megy sajnos.
2014. júl. 14. 20:11
 15/16 anonim válasza:

A vendéglátó szakmában pedig érteni kell és tudni is beszélni külföldi nyelveket..

Én is kimennék ha lenne miből kiutaznom. Angolból van nyelvvizsgám is.Csak nem használtam mostanában a nyelvet szóban..:S

2014. júl. 19. 15:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Nyelvtudás nélkül nem mennék külföldre, nyelvtudásom lenne akkor itthon mennék el vele call centerbe akár.

nekem fontos az, hogy a munka befejeztével hazatérjek a saját megszokott környezetembe, és a saját ágyamba aludjak és ne 3 arabbal összezárva közös fürdővel. Ezért külföldi munka kizárt!

2014. júl. 19. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!