Honnan a fenéből tudnak egyesek így meggazdagodni?
Sziasztok
Honnét a fészkes fenéből tudnak egyesek így meggzdagodni ? Én jegyellenőrzőként dolgozom. Kondizok emelett, nos ezelőtt úgy kb 1 éve megismertem egy gyereket, tök átlagos volt, semmi nagy cucc.
Kb. fél évet kihagytam, megyek a terembe el megy mellett egy nagyon jól kinéző BMW. Nem hittem a szememnek mikor láttam, hogy ő száll ki belőle.
A terembe is a cuccai mellé raktam az én cuccaim és Iphone 5-je volt.
Nem értem, hogy a ...... lesz hirtelen pénzük az embereknek, én keményen melózom már lassan 5-6 éve és sehol semmi, pedig valóban próbálkozom.
Nem keményen kell dolgozni, hanem hatékonyan :) Jegyellenőrként sosem lesz sok pénzed. Vagy tanulsz valami nagyon versenyképes szakmát, vagy a magad szerencséjének a kovácsa leszel és üzletember leszel.
Egyébként az a BMW lehet nyereményből, aputól, bűnözésből.
hitelbe végezd el az E kategóriás jogosítványt, 1 évet húzz le a waberersnél, tanulj meg ez idő alatt angolul és fizesd vissza a hitelt. húzz el Angliába és havonta ott lesz a számládon 1,5-2,5 millió forint. jaa és semmire se kell költened, ott lax a kocsiban
nem kell inni, cigizni, nem kell curvázni, nem kell szerencsejátékozni, nyerőgépzeni, nem kell brókerekkel szóba állni, hanem takarékoskodni kell és vigyázni kell a derekadra és hogy ne hízz el.
no, akkor 45 évesen ki lehet ebből szállni és vehetsz egy házat és pecázhatsz és egy nőt is vehetsz, aki szül neked 3 gyereket
no ezt csináld meg haverkutya és akkor odaáll eléd egy senkiházi jegyellenőr és azt mondja, hogy túl gazdag vagy
proli lusta dicnó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!