Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Vodafonen-nál a telefonos...

A Vodafonen-nál a telefonos piackutatók mit csinálnak?

Figyelt kérdés

2014. júl. 8. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:
32%
Marketinghivasokkal zaklatjak az ugyfeleket...
2014. júl. 8. 16:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Értem.

Nem valami álommeló, de a környéken ez az egyetlen munkalehetőség, úgyhogy kénytelen vagyok igent mondani rá.

2014. júl. 8. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Pár napja hívott egy, az új red izét mutatta be röviden, kérdezett a telefonálási szokásaimról, meg vagyok-e elégedve a szolgáltatómmal, milyen akciók esetén lennék hajlandó váltani, stb.

Hogy milyenek a munkakörülményeik azt nem tudom, hallani mindenféle rémhíreket az ilyen melókról, hogy a vizedbe nem tudsz beleinni munka közben mert amint valaki leteszi az automata hívja a következőt, meg szűk irodába be vannak zsúfolva az emberek... de valahol meg azt mondják egész tűrhető, csak azért kell egy hozzáállás, hogy egész nap idegeneket hívogass, akik közül nyilván sokan az an.yádba kívánnak, és ki is mondják.

2014. júl. 8. 18:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat! :)
2014. júl. 10. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!