Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet elindulni az...

Hogy lehet elindulni az életben anyagilag úgy hogy megalapozhassam vele a jövőmet?

Figyelt kérdés
Akkor sorolom: Esztergályos, Géplakatos, Személy és vagyonőr szakma, Érettségi, és Cnc ismeretek birtokában vagyok. Egy kisvárosban élek minimálbérre bejelentve, és 90ezret viszek haza. Hogyan tovább? Hogy lesz ebből normális életem? Hozzáteszem a barátnőm végleg elhagyott és vitte a 7hónapos fiunkat is. Csoda kéne hogy ember lehessek ugye?
2010. jan. 6. 18:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Hú, pedig ezekkel a szakmákkal egyenként is szépen lehet keresni!

Barátnőd emiatt (pénz)hagyott el?

2010. jan. 6. 19:07
 2/2 anonim válasza:
Szia,nagyon sajnálom ami történt veled,és gondolom nem nyugtat ha azt mondom"nagyon nehéz most mindenkinek"...mert ettől senkinek sem lesz több pénze.Sajnos a jelenlegi életedet nem tudom segíteni,de jövőddel kapcsolatosan igen jó tanácsokat tudok adni hogy ne kerülj a későbbiekben ilyen anyagi helyzetbe.Nekem ez a szakmám,még a gazdasági-válság idelyén is tudunk olyan lehetőségeket kínálni,ami később az embert kisegítheti a nehezebb helyzetekből.Ha szeretnél bővebben beszélni hívj nyugodtan ezen a számon:0620/378-7234 sok szerencsét kívánok neked!
2010. febr. 8. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!