Volt főnököm megkeresett munkaajánlattal. Most 1 éve vagyok biztonságban rendes fizu, nem akarok pattogni, de idegel. Szerintetek?
Előző melóhelyemen a főnökömmel voltak gondok, nem kaptuk meg időben a fizukat, bejelentve csak 4 órára voltunk. Fél év után megelégeltem és körbejártam, és 3 állás közül kiválasztottam egyet, ott vagyok most. Itt majdnem 200.000 Ft-ot keresek, 24 évesen (másfél éve dolgozom)
ma felhívott volt főnököm, hogy tudna vmi jó melóhelyet (biztos van vmi kapcsolata az ottaniakkal), és, hogy érdekelne e váltanék e stb, ott valószínűleg jobb kondíciókat ajánlanának azt mondta.
Mondta, hogy ha gondolom keressem majd meg.
Félnék most váltani, ugyan a mostani melóhelyemen néha unom amit csinálok, de a csapat normális, a főnök is 150%-osan korrekt, a fizu se rossz, így örülök, hogy itt vagyok.
viszont idegel kicsit a dolog, kíváncsi vagyok, nyugtassatok má' meg, hogy nem hozok rossz döntést.
Az persze jólesik, hogy kelendő vagyok.
igen, ezt meg is tettem, mailban. interjúra nem mennék el csak ezért, mindig attól félnék, hogy eljut a főnököm fülébe:)
van bennem azé lojalitás, az is dolgozik, meg új helyre menni azt odaszokni. mind1, csk kíváncsi vagyok :)
köszi, nem kell aggódnod, ez más témáju dolog:)
azóta már tudom milyen melóhely lenne és nagyon kecsegtető, csak éppen a mostani munkahelyem konkurenciája, és valszeg ezért akarnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!