MrMrs kérdése:
Pénzkeresési módszer?
Figyelt kérdés
Mit csináljak, hogy pénzhez jussak? Diákmunka kizárva, kor és egészségi állapot miatt. Új telefont szeretnék venni azért kéne pénz :/ SOS2014. júl. 2. 17:30
11/18 A kérdező kommentje:
Akkor keresek egy másikat ;)
2014. júl. 3. 11:50
13/18 anonim válasza:
Én úgy tudom, minden flegma kommentért kapsz egy 500-ast az internetpénzből. De ha ez még nem elég, menj oda anyához kérd meg nyomjon le egy pofont.
14/18 A kérdező kommentje:
# 12/13: Ahha légyszi :D
utolsó: rendben van :)
2014. júl. 3. 19:54
15/18 anonim válasza:
Régi ruhákat is eladhatod. Abból csak több jönne össze mint 5.000 ft. Nem csak a mai dolgokra kell gondolni. Régi 4-5 éves jó állapotú ruhákat tessék felrakni jófogásra, olx-re, vaterára... Vagy kezdj el feltúrni, mindent hátha találsz 1-2 ezer ft-ot. Vagy vállalj otthon kicsivel több házimunkát, kis zsebpénzért. Például lenyírod a füvet 700 ft-ért. Vagy kikapálsz a házkörül 2-3 ezer forintért (attól függ mekkora a ház)
16/18 anonim válasza:
Engem mondjuk biztos szájonvertek volna házimunkáról benyújtom a számlát...
17/18 A kérdező kommentje:
köszi
2014. júl. 4. 08:56
18/18 anonim válasza:
Én nem azt mondom, hogy mindent pénzért. Én is sokat segítek otthon, (porszívózok, ruhákat ki/be pakolom a gépből, kiteregetek...) de ha tudják, hogy nagyon gyűjtök valamire, és felajánlom hogy egy kb 24 m2-es területet a kertben rendbe rakok 600-700 ft-ért, akkor azt mondják, hogy jó, akkor legyen. És így 1 hónap alatt összejön 2.000-3.000 ft. Tudom, az egy hónapban nem sok, de mint írtad S.O.S van. Ez is pénz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!