Megvonhatják az FHT-t ha, nem vállalom el a közmunkát és meg van már a 30 napom?
Idén már hívtak be közfoglalkoztatásra 60 napot voltam egy bölcsődébe. Ma reggel hívtak, hogy mennem kéne az óvoda konyhájába hétfői kezdéssel, de olyan hirtelen jött ez. Pont párommal most megyünk nyaralni hétfőn érnék csak haza. Nem arról van szó, hogy nem vállalnám el, mert csak jobb az 50 ezer mint a 22, de pont most.. megpróbálom megbeszélni, hogy nem e kezdhetnék később.
Telefonba én azt mondtam, hogy átgondolom még, a nő pedig hogy ezen nem lehet nagyon gondolkozni mert megszűnik az FHT az a baj nem értettem pontosan. Úgy tudom nem szűnhet meg főleg ha meg van a kötelező 30 nap. Novemberbe lesz 1 éve utána újra lehet igényelni, ha nem sikerült munkát találnom? Mert én beiratkoztam egy levelező tagozatra érettségizni az mellett max. 4-6 órás munkát vagy csak 6-tól 2ig tudnám elvállalni. Ilyenkor mi van?
A minimum 30 nap csak az egyik feltétel.
Úgy van, ahogy az előzőek írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!