Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mire számíthat az ember...

Mire számíthat az ember diákként, árufeltöltőként? (többi lent)

Figyelt kérdés

Kötelező éjszakára is menni, ha 18 elmúlt az illető?

Miket vihet be a diák magával?

Milyen az első nap?

Milyen vizsgálatok kellenek eü kiskönyv miatt? (széklet is kötelezően?:( )

Mikor tudja meg az ember,hogy mikor kell menni dolgozni? Csak aznap vagy egy héttel előtte?

2014. jún. 25. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:

1. igen, simán behívhatnak éjszakára is, abban az esetben ha éjszaka nyitva van de pl. egy Tesco-ban délelőttös és délutános műszak van. éjszaka csak az árellenőrök dolgoznak azok is csak heti 1-szer, akcióváltás előtt.

2. mindent bevihetsz magaddal, kaja, pia, cigi,öngyújtó, villa, kés, pohár stb. de mindent amit beviszel meg kell belépéskor mutatni a biztonsági őrnek, ő felcimkézi hogy látta és mehetsz. ha ezt nem teszed és valamit elfelejtesz megmutatni simán rádfoghatják hogy loptad.

Öltözőszekrénybe pakolhatsz.

3.furcsa, dolgozni kell, pörgés lesz.

4.székletminta nem kell hacsak nem közvetlen nyers kajával fogsz dolgozni.

Simán megvizsgál a doki, vérnyomást mér, tüdőszürés ennyi.

5. pár nappal előtte már meg fogod tudni a beosztásodat.

2014. jún. 25. 18:43
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi.:)

Telefont is lecímkézi?

Vizsgálat:pontosan milyen vizsgálatok? (bocs a kérdésért).

Vérnyomás, vérminta, szem, hallás, láb-reflex?(a térdre ütés...)

2014. jún. 25. 19:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Telefont is igen.

Orvosa vàlogatja ki mennyire alapos.

Az enyèm csak vèrnyomàst mèr meghallgatja a mellkasom aztàn kèsz.

2014. jún. 25. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Vèrt nem vesznek, se hallàsvizsgàlat. Se reflex
2014. jún. 25. 22:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Oké,köszi.:)

Az mennyire számít, hogy valakinek milyenek a fogai?

2014. jún. 25. 23:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Semennyire. Ez az orvosi vizsgálat eleve nincs túl komolyan véve, ha iskolaszövetkezeten keresztül dolgozol. Én másfél évig dolgoztam Tescoban Rébuszon keresztül, még egy rohadt tüdőszűrésem sem volt.

Amúgy a címkézéssel nem kell túlzásokra gondolni. Telefont valószínűleg nem fognak lecímkézni, be sem lehet vinni az üzemi területre. És ha elfelejtesz valami olyasmi lecímkéztetni, amit nagy valószínűséggel nem onnan szedtél el (pl. én sokszor vittem magammal laptopot, most komolyan, pont olyat pont olyan állapotban hogy lopnék onnan?), akkor sem lesz belőle nagy gond, max. pampog majd neked valami nagyeszű biztonsági őr egy kicsit. (Diákokkal amúgy is mindenki szeret szívózni.) Persze azért igyekezz az életszerűség határán belül mindent címkéztetni.

2014. jún. 25. 23:50
 7/7 A kérdező kommentje:

Értem.

Pedig egy teló jól jönne...nem okosteló lenne,hanem régi.

2014. jún. 26. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!