Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Univerzális önéletrajz. Hogy...

Univerzális önéletrajz. Hogy is csináljam? (lent folyt. )

Figyelt kérdés
pályakezdő vagyok, informatikus a szakmám (OKJ), de 3 éve nem találok normális munkát, 1 idő után máshova is jelentkeztem, de sehova se vettek fel. Voltak rövidebb ideig tartó "segéd" munkáim de azzal nem megyek sokra. Kaptam pár jó tanácsot az önéletrajzomat illetően, változtattam is rajta, de nem tökéletes. Jelen pillanatban sok mindent csinálnék szívesen, értékesítés, kereskedelem se áll messze tőlem, de ha ránéznek az önéletrajzomra nem fogják elhinni, hogy én komolyan azzal szeretnék foglalkozni, amikor informatikus vagyok. Ti mit tennétek, hogy oldanátok ezt meg? A szakmám nem akarom letagadni csak valahogy bele kéne írni azt is, hogy más területek felé is nyitott vagyok.
2014. jún. 24. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Az informatikán belül mihez értesz?
2014. jún. 24. 17:30
 2/3 A kérdező kommentje:
hálózatok
2014. jún. 24. 18:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ha sok eltérő dolgot írsz bele, akkor az fog lejönni, hogy 1 nem tudod mit kezdj az életeddel, 2 nem értesz teljesen semmihez, 3 miért dolgoztál ilyen sok munkahelyen. Talán megpróbálhatnád, hogy nem ilyen félmondatos önéletrajzformát töltesz ki, hanem valahogy bővebben 1-2 mondatban kifejted, hogy milyen szakmai tapasztalatot szereztél. Gondolom én, de én még kezdő vagyok az önéletrajz írásban.
2014. jún. 26. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!