Magyarországon mik a karrier építési lehetőségek?
Figyelt kérdés
az én szerény észrevételem:
magyarországon maximum 100 E ft ot kereshetek.
ezenkívül
ha a szülői támogatás és háttér zéró, akkor bekövetkezik a megbszodás!
hogyan lehet elindulni, esetleg kilábalni, hogy saját házra , kocsira fussa?
milyen munkával lehet annyi pénzt keresni, amiből boldogulhat magyarországon az ember? Márha létezik ilyen.
2014. jún. 24. 01:51
1/5 anonim válasza:
Létezik. IT szoftverfejlesztők 500ezret is hazavihetnek.Aztán ügyvéd, maszek fogorvos/nőgyógyász-hadd ne soroljam fel az összes szakmát, amivel nemcsak 100at lehet keresni.
MI a Te szakmád? Miért nem mész ki külföldre, ha itthon nem kellesz?
2/5 anonim válasza:
Nincs ismerősöm, aki ennyire keveset keresne, pedig elég változatos a munkakörük... McDonalds, MSCI, rendezvényszervezés, logisztika, stb.
3/5 anonim válasza:
07:05
Nem lehet mindenkiből mérnök, IT-s, meg orvos.
4/5 anonim válasza:
Azért írtam csak példának, de írhatnék könyvelőt, gyógyszerészt, hidegburkoló ismerősöm is 300at kap havonta (igaz felét feketén).1 csomó szakma többet fizet, mint 100 nettó, ezért kérdeztem milyen szakmája van.
5/5 anonim válasza:
ismerősöm hegesztő és 350 nettót kap. szerintem elég baráti főleg h "csak " szakmunkás végzettsége van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!