Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Olyan lehetséges, hogy még...

Olyan lehetséges, hogy még nem nőttem fel a munkához?

Figyelt kérdés

Húsz éves vagyok és jelenleg tanulok. Néha járok dolgozni diákmelósként, de általában visszajeleznek, hogy túl lassú vagyok és nem kérnek. Pedig ez nem igaz, gyorsan dolgozom, de egyszerűen nem tudok még gyorsabban. Nem vagyok robot. (Általában ez soron szokott lenni). Amikor suliban ültem, akkor akartam nagyon dolgozni menni. Amikor a szalag mellett álltam, azt mondtam, hogy én inkább tanulok. Megcsinálom, amit kell, de valahogy mindig elrontok valamit...És tényleg sokkal inkább tanulok csak szeretnék gyűjteni egy kis pénzt. Mi lehet a hiba? Hogy tanuljak meg gyorsan dolgozni soron? Vagy hogy legyek precízebb, ügyesebb?

20/L

2014. jún. 21. 13:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Soron dolgozni egy majom is tud, mar bocsanat. Sokkal jobban jarsz, ha tanulsz, hogy kesobb ne kelljen a soron dolgozni.
2014. jún. 21. 14:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja, de nem is az volt velem a baj, hogy nem jól csinálom a munkám, hanem nem elég gyorsan.
2014. jún. 21. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Próbálj ki más munkákat is. Irodai munkánál nem olyan nagy a hajtás, vagy rendezvényre menni pakolni stb. Lehet, hogy csak nem a neked megfelelőt választottad.
2014. jún. 21. 15:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Tanuljál és akkor nem kell soron dolgoznod, de akkor azt vedd komolyan

Nem a munkához nem nőttél még fel, hanem az élethez.

2014. jún. 21. 19:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Ügyviteli titkár lesz a végzettségem. Értek az office-hoz, a levélkészítéshez stb ebből adódóan. Én is nagyon szeretnék irodán dolgozni!
2014. jún. 21. 20:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Az nem végzettség, hanem egy kamu középiskola kamu OKJ-s képzése, amit azért indított, hogy fel tudjon markolni EU-s támogatásokat. Gyorsan állj neki valami másnak is.
2014. jún. 22. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!