Valaki segítene nekem, légyszi?
Nem sikerült jól az érettségim, így most elhatároztam, hogy kihagyok egy évet, októberben két tárgyból újra érettségizem. De dolgozni szeretnék mellette. Direkt nem az interneten kerestem állásokat, mert ott könnyen átverik mézes madzagokkal az embereket. Itt, emberek között olyantól szeretnék segítséget kérni, akinek a munkahelye elvállalja, hogy 1 évig (max következő szeptemberig) alkalmaz engem.
Lány vagyok, idén 19 éves.
Milyen munkákat vállalok el?:
hostess
Tesco (v Auchan, v Lidl...)
rakodás
borítékolás
asszisztensi munka
szellemi munka (programozáshoz nem értek, kevés informatikai tudással rendelkezem, de tudok kezelni excel táblázatokat, word dokumentumokat és power point diákat)
B2-es szinten beszélek angolul, a közeljövőben (idén vagy 2015 elején) szeretném letenni a C1-t.
És szintén B2-es szinten tudok latinul.
Már bocsánat, de elég sötét lehetsz ha nem bízol az internetes álláshirdetésekben, ezért inkább itt keresel valakit aki alkalmaz.
A legegyszerűbb ha személyesen mész el jelentkezni (Tesco, Auchan, Aldi, Meki...), vagy munkaközvetítő cégekkel veszed fel a kapcsolatot.
Latin nyelvtudás senkit sem érdekel, sem az hogy tudsz excelt vagy power pointot kezelni.
Hát kétlem, hogy akinek van ilyen információja egy cégről az pont ezen az oldalon adná ki ezt, általában ezt rokonnal/ismerőssel közlik.
Ajánlom pl a Prohuman munkaerő közvetítő irodát, Bp.-en a Hungária krt.-on van irodájuk. Nekik nagyon sokféle munkájuk van és nem vernek át.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!