Valaki aki jártas online munkákban tudna linkelni olyan oldalakat amelyek nem csak átverések?! :-)
a smiley-bol itelve te magad sem gondolod komolyan a kerdest.
ezek a munkak pont azert nem fizetnek, mert nem kell hozzajuk semmilyen tudas, kepesites, es rengetegen bedolnek, hogy tulajdonkeppen agy nelkul is tudnak 'online' penzt keresni. a 'kezdocsomag' arat befizetik, vagy siman csak elvegzik a mocskos melot (spam-kuldes, stb.), majd a 'munkaado' szepen felszivodik.
nincs ingyen ebed, senki nem fog scriptekkel is elvegezheto munkakert neked fizetni.
nem olyanra gondoltam ahol bekell kezdésnek fizetni valamit :) nem egy embertol hallottam hogy próbálta már és fizettek is..tudok is egy két oldalt de szerettem volna magyar oldalakat.
további okoskodók kiméljenek és csak olyanok irjanak akik segíteni is tudnak:)koszi:)
"további okoskodók kiméljenek és csak olyanok irjanak akik segíteni is tudnak:)koszi:)"
Te miért okoskodsz?
Nincs ilyen oldal, amit te keresel. Többen is leírták miért nincsen, erre te okoskodtál és kioktattad őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!