Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki aki jártas online...

Valaki aki jártas online munkákban tudna linkelni olyan oldalakat amelyek nem csak átverések?! :-)

Figyelt kérdés

2014. jún. 1. 22:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%

a smiley-bol itelve te magad sem gondolod komolyan a kerdest.

ezek a munkak pont azert nem fizetnek, mert nem kell hozzajuk semmilyen tudas, kepesites, es rengetegen bedolnek, hogy tulajdonkeppen agy nelkul is tudnak 'online' penzt keresni. a 'kezdocsomag' arat befizetik, vagy siman csak elvegzik a mocskos melot (spam-kuldes, stb.), majd a 'munkaado' szepen felszivodik.

nincs ingyen ebed, senki nem fog scriptekkel is elvegezheto munkakert neked fizetni.

2014. jún. 1. 23:03
 2/12 A kérdező kommentje:

nem olyanra gondoltam ahol bekell kezdésnek fizetni valamit :) nem egy embertol hallottam hogy próbálta már és fizettek is..tudok is egy két oldalt de szerettem volna magyar oldalakat.

további okoskodók kiméljenek és csak olyanok irjanak akik segíteni is tudnak:)koszi:)

2014. jún. 1. 23:08
 3/12 anonim ***** válasza:
27%
Akkor miért nem a "nem egy embert" kérdezed meg, és miért itt tök ismeretlen anonim emberektől vársz hiteles választ?
2014. jún. 1. 23:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Mert mint irtam magyar oldalt akarok nem angolt!!!! Értelmezés nem megy?
2014. jún. 2. 00:36
 5/12 anonim ***** válasza:
10%
Ezek a munkák pont azért nem fizetnek, mert nem kell hozzájuk semmilyen tudás, képesítés, és rengetegen bedőlnek, hogy tulajdonképpen agy nélkül is tudnak 'online' pénzt keresni. a 'kezdőcsomag' árát befizetik, vagy simán csak elvágzik a mocskos melót (spam-küldés, stb.), majd a 'munkaadó' szépen felszívódik.
2014. jún. 2. 08:47
 6/12 A kérdező kommentje:
Most leirtad tok feleslegesen ugyanazt?
2014. jún. 2. 09:16
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2014. jún. 2. 10:41
 8/12 A kérdező kommentje:
Hat pedig de
2014. jún. 2. 11:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha az angollal is meggyűlik a problémád, akkor írj be egy sötét sarokba malmozni. De mint láthatod ömlesztik ide a hozzászólásokba a magyar online munkálat, "amik nem átverés". Válogass a bőség zavarában.
2014. jún. 2. 12:05
 10/12 anonim ***** válasza:

"további okoskodók kiméljenek és csak olyanok irjanak akik segíteni is tudnak:)koszi:)"

Te miért okoskodsz?

Nincs ilyen oldal, amit te keresel. Többen is leírták miért nincsen, erre te okoskodtál és kioktattad őket!

2014. jún. 2. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!