A munkáltató nézi hanyas lett az érettségi? Nem az a lényeg, hogy van bizonyítvány?
Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 21:50
1/8 anonim válasza:
Tőlem még sosem kértek érettségit. Még a diplomámat is csak akkor kérték el lemásolni, amikor már fel voltam véve. A kutya nem foglalkozik az osztályzataiddal.
2/8 anonim válasza:
Jobb helyeken + nézik! Mi ma már 1 érettségi? Sima takarítónak is kell közepes helyeken-elvárás!
3/8 anonim válasza:
Valahol nézik, tőlem kérdeztek már eredményt, a közalkalmazotti helyekre pedig bekérik a másolatot az önéletrajzzal együtt, ott is lehet nézik az eredményt. Pl. a Tesco pedig nem is alkalmaz 4-es eredménynél rosszabb diplomásokat, mondjuk egy érettségizett pénztárosnál nem hiszem, hogy annyira néznék az eredményt.
4/8 anonim válasza:
Sz@rnka rá, főleg akkor ha van magasabb végzettséged.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. máj. 30. 22:23
6/8 anonim válasza:
" Pl. a Tesco pedig nem is alkalmaz 4-es eredménynél rosszabb diplomásokat"
Mi van?
7/8 anonim válasza:
"Minimum 4-es érdemjegyű diplomával rendelkezz."
Nyilván nem mindenhol, de ahová én jelentkeztem oda kellett.
Az érettségivel betölthető munkaköröknek viszont szerintem nincs akkora felelősségük, hogy nézzék az érdemjegyet.
8/8 anonim válasza:
Hmm érdekes, nem gondoltam volna, hogy ez elvárás bizonyos helyeken. Mondjuk semmi konkrétat nem ír a munkáról csak azt, hogy áruházi, logisztikai területen zajlik. Egyébként nem hiszem, hogy túl sok ember szerez négyes átlagú diplomát manapság (tisztelet a kivételnek!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!