Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diákmunka, de hogyan?

Diákmunka, de hogyan?

Figyelt kérdés

Már tavaly elhatároztam, hogy szeretnék nyáron diákmunkázni, de nem jött össze.. Most viszont nagyon kellene a pénz, így nyáron mindenképpen el szeretnék menni dolgozni. Még életemben nem voltam, próbáltam nézni néhány diákmunkás oldalt, de ott azt írták hogy akkor regisztráljak ha már azonnal dolgozni is tudok, de én inkább csak nyáron szeretnék, suliidőben nem. Vagy ez hogy megy? Segítene valaki, akinek van ebben tapasztalata? Nem tudok semmit... Adókártyát csináltattam, szereztem iskolalátogatási papírt. Szegeden, vagy szeged környékén szeretnék dolgozni.

17/L

2014. máj. 29. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Regisztrálj közvetítőkhöz, ott meg kell adni milyen körben, mennyit, mikortól-meddig stb. szeretnél dolgozni.
2014. máj. 29. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Regisztrálj iskolaszöveteknél, és szólj, hogy csak nyár munkát keresel. Azért remélem azt tudod, hogy nem sok esélyed van, eleve kevés a hely, ahova kifejezetten csak nyárra keresnek, és azok a helyek ilyenkorra már rég elkeltek.
2014. máj. 29. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:
A Biztos-Késznél szinte mindig vannak árufeltöltő munkák, én a Mind-Diáknál dolgoztam tavaly nyáron, róluk vagyok úgy jó tapasztalattal.
2014. máj. 29. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!