Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ausztriába tényleg nem kell...

Ausztriába tényleg nem kell nyelvtudás? Se angol se német?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm okoskodik azzal, hogy oda nem kell semmi se, igaz csak takarítónak akar menni, de nem hiszem, hogy egy alap angol nem lenne elvárás.

2014. máj. 28. 17:26
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
75%
ott írja a kérdező, hogy az ISMERŐSE OKOSKODIK ezzel, és ő se ért egyet vele, erre elkezditek beoltogatni hogy szopni menjen, meg hogy menjen gyorsan, rettentő primitív és buták vagytok.. egyébként meg fogsz lepődni, de van olyan, aki nyelvtudás nélkül ment ki, igaz Németországba, viszont több magyarral együtt... egyedül belevágni, úgy, hogy nem beszéli a körülötte lévők nyelvét, szerintem felesleges... ha meg kell nyitni egy bankszámlát, el kell intézni valamit akkor kézzel lábbal fog mutogatni az ügyintézőnek?
2014. máj. 29. 16:12
 22/23 anonim ***** válasza:
szerintem bárhova mész dolgozni 1 társalgási nyelvtudás szükséges.
2014. júl. 16. 20:18
 23/23 anonim ***** válasza:
azt tudnám ajánlani, hogy menj el 1 intenzív német tanfolyamra és legalább alapfokon tanulj meg. nyelvtudás nélkül nem lehet külföldön létezni, boldogulni. Mond meg az ismerősödnek, hogy legalább 1 alap ismeretet szerezzen németből. Ha Austriába megy, németül tanuljon és ne angolul. Nem tudom hogy fiú vagy lány az ismerős, de ha szállodába megy dolgozni és mindegy milyen munkát vállal minimum tudás szükséges. Ha Hegyeshalom túloldalára megy, ott sok a magyarul beszélő, és ha a főnöke magyar akkor könnyebb de valamilyen szinten akkor is kell a németnyelv.
2014. júl. 16. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!