Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fizikus doktorival milyen...

Fizikus doktorival milyen állások vannak?

Figyelt kérdés
Illetve mennyit lehet keresni?
2014. máj. 28. 14:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Csak hallomásból, mert nem fizika szakos vagyok. De állítólag ELTE-n jó az elméleti fizika és jók a külföldi kapcsolatai. Valamint SZTE-n is jó a fizika. Elsősorban ezeknél próbálkozz. Villamosmérnök meg tényleg teljesen felesleges, ha fizika érdekes elsősorban.
2014. jún. 3. 20:08
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Jó portás vagy biztonsági őr lehetsz a KFKI-ban.
2014. jún. 3. 21:18
 13/18 anonim ***** válasza:

Annyira nem tudom megérteni ezeket a hozzászólásokat,mint pl az utolsó (12es). Ha nem értesz hozzá,akkor minek szólsz bele? Csak úgy megsúgom,hogy hiába van akármilyen doktorija az embernek,két okból se fogják biztonsági őrnek felvenni:

1. kérnek hozzá biztonsági őr-képesítést, és tudtommal a phd mellé nem kapsz többek között fegyverhasználati jogot se.

2. túlképzettség miatt se! Legtöbb munkáltató is tudja,hogy csak olyanokat szabad felvenni,akik tényleg azt a szakmát tanulták,mert ha túl okos embert vennének fel egy olyan pozícióra,ahol nem tudják kihasználni a tanultságukat,akkor azok elől vennék el a munkát,akiknek tényleg szükségük lenne rá és nincs lehetősége másra jelentkezni (mellesleg a túlképzett ember valószínűleg hamar ott is hagyná a munkát egy jobban fizető állásért). Ismerek is olyant,akit túlképzettség miatt (ez volt az indok) nem vettek fel pl villamosvezetőnek.

2014. jún. 3. 22:11
 14/18 anonim ***** válasza:
54%

"mert ha túl okos embert vennének fel egy olyan pozícióra,ahol nem tudják kihasználni a tanultságukat,akkor azok elől vennék el a munkát,akiknek tényleg szükségük lenne rá és nincs lehetősége másra jelentkezni "

Na kb ez hatja meg a munkaltatokat a legkevesbe! :D

2014. jún. 4. 12:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Én fizika PhD-vel és külföldi kutatási tapasztalattal most kaptam 700e bruttó + juttatások + külföldi munkavégzés ajánlatot.
2017. nov. 18. 03:15
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt gyereként az álmom,de feladtam azóta is bánom.Inkább elmentem vilamos mérnöknek ,de végen infot végeztem el.

Ne ad föl az álmod remélem legalább neked sikerül.

Sok sikert neked!

2020. nov. 5. 15:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Magyarországon felvesznek téged bankba,én ugy tudom ott szoktak elhelyezkedni a fizikusok.
2020. nov. 5. 16:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem is a részecske fizika volt az álmom ,de 26 éves vagyok és rájöttem ez csak egy álom.

Sajnos nagyon kevés embernek sikerül tényleg zseninek kell lened hozá ,ha nem vagy akkor fizika szak után marad a bank vagy egy tecnologlia válalat.

2020. nov. 5. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!