Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak/hazudjak hogy...

Mit csináljak/hazudjak hogy felvegyenek? Meddig lesz ez Magyarországon, hogy külső meg kor alapján ítélik el az embert a munkahelyen, de a szorgalmat nem értékelik, csak a csókosokat (vagy a prostikat)?

Figyelt kérdés

Már eléggé unom, hogy pályakezdőként nem lehet elhelyezkedni, mert nincs 5-10 év tapasztalatom, vagy nem nézek ki jól vagy nincsenek nagy melleim, nincsenek haverjaim vezetőségben.

Mit csináljak/hazudjak hogy felvegyenek?

Már nincs semmi ötletem, senki sem tud semmi használható ötletet adni.

2014. máj. 28. 05:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én olyan önéletrajzot szoktam beadni, hogy "szakmai". Csak a nevem, az elérhetőségem, az iskoláim, és a munkatapasztalatom van benne.

Kép, születési idő, stb. nuku.

Ha ilyet adok le - érdekes - többnyire behívnak.

Ha mindent beleírok, és kép is van hozzá, akkor meg nem.

Egész alakos képet egyáltalán nem küldök, ha nem kifutóra készülök. Ha ilyet kérnek egy - akár - betanított mukára, már nem is érdekel...

Olyan pozícióba, amelyről beszélsz azok jutnak el többnyire, akik felfelé nyalnak, vagy síkít róluk, hogy eleve azok a cseszegetős fajták. Ezeket mindig kiemelik, mert a nagyfőnök helyett a sz@r munkát elvégzik. A dolgozók terrorban tartását.

2014. máj. 29. 06:54
 12/12 A kérdező kommentje:

Az amerikai vállalkozás tárgytalan magyarországon.

80%-os:

Én is így látom, az ember minél inkább lemegy kutyába, annál inkább kétségbeesett, gyenge (kihasználható) robot válik belőle.

van olyan HR-es, aki a minimalista stílust kedveli, megpróbálom azt.

2014. máj. 29. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!