Mit csináljak/hazudjak hogy felvegyenek? Meddig lesz ez Magyarországon, hogy külső meg kor alapján ítélik el az embert a munkahelyen, de a szorgalmat nem értékelik, csak a csókosokat (vagy a prostikat)?
Már eléggé unom, hogy pályakezdőként nem lehet elhelyezkedni, mert nincs 5-10 év tapasztalatom, vagy nem nézek ki jól vagy nincsenek nagy melleim, nincsenek haverjaim vezetőségben.
Mit csináljak/hazudjak hogy felvegyenek?
Már nincs semmi ötletem, senki sem tud semmi használható ötletet adni.
Én olyan önéletrajzot szoktam beadni, hogy "szakmai". Csak a nevem, az elérhetőségem, az iskoláim, és a munkatapasztalatom van benne.
Kép, születési idő, stb. nuku.
Ha ilyet adok le - érdekes - többnyire behívnak.
Ha mindent beleírok, és kép is van hozzá, akkor meg nem.
Egész alakos képet egyáltalán nem küldök, ha nem kifutóra készülök. Ha ilyet kérnek egy - akár - betanított mukára, már nem is érdekel...
Olyan pozícióba, amelyről beszélsz azok jutnak el többnyire, akik felfelé nyalnak, vagy síkít róluk, hogy eleve azok a cseszegetős fajták. Ezeket mindig kiemelik, mert a nagyfőnök helyett a sz@r munkát elvégzik. A dolgozók terrorban tartását.
Az amerikai vállalkozás tárgytalan magyarországon.
80%-os:
Én is így látom, az ember minél inkább lemegy kutyába, annál inkább kétségbeesett, gyenge (kihasználható) robot válik belőle.
van olyan HR-es, aki a minimalista stílust kedveli, megpróbálom azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!