Állás megpályázása, probléma!?
Tetszik egy állás,főleg a feladatok de sajnos nincs benne tapasztalatom. Mégis hogyan írjak kísérőlevelet miket emeljek ki?
Diplomám van bár azt nem kérik, tagadjam le ? De ha kiderül? A másik dolog hogy csak egyetem alatt szereztem szakmai tapsztalatot és ha csak a gimnáziumot írom be akkor a szakmai részt már nem vehetem be így tök pucér az önéletrajzom.
A harmadik dolog,hogy ha nem mindegyik szakmai gyakorlat passzol az adott álláshoz akkor vegyem ki?
Mit írjak a levélbe, annyira sablonosnak tartom a megbízható jó kommunikációs képesség stb. jelzőket.
Mivel alig lehet válogatni az állások közül így próba szerencse alapon több pozíciót is megpályázom.
De ha nem írok semmilyen motivácis levelet akkor fel se keltem a munkáltató figyelmét.
Vannak elég jó minták a neten, állás típusokhoz. Gondolom angolul beszélsz. Google lesz sok találat, cover letter néven.
Mindenképpen angolul és magyarul küld el a CV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!