Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tőzsdézésről információk?

Tőzsdézésről információk?

Figyelt kérdés
Rengeteg kérdésem lenne. Pénzt szeretnék termelni, ehhez azt kéne tudnom, hogy mit hova fektet be az ember, mitől lesz 20 000-ből 20 millió. Jöhet privát is, ha érdekellek titeket. A wall street farkasa után, na meg a sok tippmix bukás után valahol belül mindig éreztem, hogy nagyravágyó vagyok, és gazdag szeretnék lenni. Etiópiátmegajándékoznám rögtön egy pár millióval, és a rokonaim, ahol dolgoznak lepkefing pénzért, megvenném, és mindenkinek megtripláznám a fizetését.

2014. máj. 23. 03:19
 1/5 anonim ***** válasza:
nos most elarulom a nagy titkot: az almaidban lessz 20K-bol 20M aztan felebredsz es eszreveszed, hogy bilibe log a kezed. Vedd eszre, hogy a wall street farkasa c. tortenetben te az egyike vagy a sok baleknak akit jol atb...nak.
2014. máj. 23. 08:03
 2/5 anonim ***** válasza:
A törénet ideje óta rengeteg új sokkal bonyolultabb pénzügyi konstrukció jelent meg, tehát hogy egyáltalán esélyed legyen a dolgora minimum egy alapszakos közgazdász diploma szükséges
2014. máj. 23. 12:08
 3/5 A kérdező kommentje:
1: Te nem érted az egész életet, te meg ezt vedd észre. Tanulj, és ne itt okoskodj, egy baráti jó tanács. Lehet, hogy fiatal gyerek létemre sok ez nekem, meg semmit se értek hozzá, és azt is tudom, hogy 4-5 év kemény tanulás , és gyakorlatozás is kevés a megértéséhez, de akkor is hadd írhassam le kibäszott nyugodtan azt a 4 sort, amit ha felnézel a címre, az alatt látod/találod meg.
2014. máj. 23. 19:41
 4/5 A kérdező kommentje:
2. Szerintem még a felsőfokú is kevés lenne, további évek tanulása, és gyakorlatozása szükséges.
2014. máj. 23. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Én egy közgazdászt sem ismerek, aki tudna nyereségesen kereskedni. Ellenben ismerek fényképészt, kútfúrót, hangmérnököt, autószerelőt, informatikust, akik autodidakta módon megtanultak önerőből kereskedni. Ha az egyetemi professzorok ezt bárkinek meg tudnák tanítani, nem alkalmazottként oktatnának. :)
2014. aug. 7. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!