Tőzsdézésről szeretnék egy-két infót meg tudni. Lehet akár 1000 Ft-ért is venni részvényeket?
Elobbem szolo irta hogy komolyabb osszeggel kell indulni, apropénzből inkább deviza vagy certek.
Fontos hogy megtanulj poziciot meretezni, a toke attetel a legjobb baratod, de ha hulyesegre hasznalod csak a szamladat nullazod le.
Én is valamelyik ismertebb bank felületét ajánlanám. Fenntartom a jogot, hogy tévedek, de ahol én vagyok, ott 1% jutalékot vonnak eladás/vásárlás esetén. 750 huf az értékpapír számla negyed éves díja. Ezentúl, hogy Te hány darab részvényt veszel, az a Te dolgod. Mondjuk a Fotex 260 huf, akkor magabiztosan vehetsz 3 db fotex részvényt. De én is azt mondanám, hogy 100,000 huf alatt nem érdemes beszállni.
Egy jó tanács:
- Csak olyan pénzzel tőzsdézz, ami nem kenyérre kell. Ha úgy veszel részvényt, hogy azt a pénzt leírtad veszteségként, akkor durva meglepetés nem fog érni.
Év végén jön összesítő, és beleírják, hogy a jövedelem bevallásod melyik sorába mit kell írnod.
Forexes, tőkeáttétes dolgokat nem ajánlanám jó szívvel Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!