Szeretnék részvényeket venni a bet.hu-n hogyan tudok?
Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 22:27
1/8 Smartguy86 válasza:
bet.hu-n sehogy. Menj be egy bankba, vagy egy pénzügyi tanácsadó céghez, és ott érdeklődj. Többnél is, mivel sok féle költségvonzata van a részvényvásárlásnak.
2/8 anonim válasza:
Magánszemély nem vehet részvényt csak úgy, kell neked egy bróker, menj el egy brókerházba!
3/8 anonim válasza:
Nem kell brókerhez menni. Menj be a bankodba, nyiss a lakossági számlád mellé értékpapírszámlát, kösd össze a lakossági számlával és máris tudsz venni részvényt interneten a bankod honlapján keresztül. Én OTP-nél csináltam így.
4/8 anonim válasza:
Ha meg ott jarsz hogy a "Szeretnék részvényeket venni a bet.hu-n" inkabb tanulmanyozd a temat.
5/8 anonim válasza:
KBC Equitasnál próbálkozz, olcsó a havi díj (kb. 100 Ft/hó). A K and H-nál kell érdeklődni személyesen, ott történik a szerződéskötés. Az Equitas honlapján addig is utána olvashatnál a témának, fizetnivalóknak. Azt a banknál is el fogják mondani és alá is irattatják veled, hogy csak saját felelősségedre tőzsdézz.
26F
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes választ. Nyitottam számlát, és most olvasok utána, hogy mi hogy van. Ja, és attól, hogy nem tudom, hogy neten keresztül hogy tudok részvényt venni, még lehet érzékem hozzá...
2011. szept. 27. 18:15
7/8 anonim válasza:
Írsz privátot segítek. Én egy éve tőzsdézek és kezdetektől fogva az Equitasnál.
26F
8/8 anonim válasza:
Menj el személyesen, és vásárolj amit akarsz, mert neten átbasznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!