Egy villamosmérnöknek 4 év munka tapasztalattal mennyit kellene keresnie?
Multinacionális cég, Nettó 185 ezer Ft havonta jónak számít 4 év után? Elég sok a fizetetlen túlóra, kocsival kell bejárni sokszor emiatt, szóval ugrik minden hónapban még 17 ezer ebből. Idegőrlő stresszes munka, kinevezés is elmaradt.
Szerintetek ez gyenge fizetés?
Szia!
Én egy 28 éves villamosmérnök vagyok. Ez a fizetés kérdés sok mindentől függ, hogy hány nyelven beszélsz, mihez értesz stb. Nekem is 4 év tapasztalatom van, én is váltani szeretnék, jelenleg az angolt tanulom, mert azt kell a legtöbb helyre. Sajnos csak egy alapfokúm van belőle. Kevesebbet keresek, mint te. Nettó 152 ezret. És semmi kafatéria. Szabolcsban dolgozom egy kis Kft-nél. Szoftverfejlesztéssel foglalkozom. (C#, c++). Multihoz szeretnék menni mindenképpen, mert ott többet lehet keresni, és szakmailag is jobban fejlődöm. Azt mondták a cégnél, hogy próbaidő után emelik a fizut, azóta 4 év telt el. Csak pályakezdőként nem mertem ugrálni. És nem sok lehetőség van itt a környéken. Vannak ismerőseim, akik multinál hasonlóan keresnek mint te, és vannak akik a dupláját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!