Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy villamosmérnöknek 4 év...

Egy villamosmérnöknek 4 év munka tapasztalattal mennyit kellene keresnie?

Figyelt kérdés

Multinacionális cég, Nettó 185 ezer Ft havonta jónak számít 4 év után? Elég sok a fizetetlen túlóra, kocsival kell bejárni sokszor emiatt, szóval ugrik minden hónapban még 17 ezer ebből. Idegőrlő stresszes munka, kinevezés is elmaradt.

Szerintetek ez gyenge fizetés?

2014. máj. 18. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a környezetem fizetését és a magamét nézem akkor jónak számít de mégis kevés ha ingyen túlórázol és e mellé az autókázást + idegi alapon kikészülést is figyelembe vesszük. Az is demotiváló, hogy nincs előrelépési lehetőséged. Hasonló szituációban vagyok annyi különbséggel, hogy jóval kevesebbet keresek nincs sok tulóra ezért azt fizetik viszont nincs semmi jövőkép se fizu emelés (se szinten tartás ügye éves szinten infláció is van). Idegi alapon viszont kikészítenek néha.
2014. máj. 18. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez pocsék. Pályakezdőként szoktak ennyit keresni. (sőt..)
2014. máj. 19. 08:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy hr-es tuti azt tanácsolná, hogy VÁLTS, villamosmérnök diplomával és 4 év munkatapasztalattal nem lesz nehéz találnod, bár nem tudom melyik megyében laksz. De tényleg, sokszor kezdők is 200 felett kapnak, ez tényleg pocsék, ha szerencsét lesz ennek a többszörösét fogod megkeresni az új melóhelyeden.
2014. máj. 19. 23:23
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Én egy 28 éves villamosmérnök vagyok. Ez a fizetés kérdés sok mindentől függ, hogy hány nyelven beszélsz, mihez értesz stb. Nekem is 4 év tapasztalatom van, én is váltani szeretnék, jelenleg az angolt tanulom, mert azt kell a legtöbb helyre. Sajnos csak egy alapfokúm van belőle. Kevesebbet keresek, mint te. Nettó 152 ezret. És semmi kafatéria. Szabolcsban dolgozom egy kis Kft-nél. Szoftverfejlesztéssel foglalkozom. (C#, c++). Multihoz szeretnék menni mindenképpen, mert ott többet lehet keresni, és szakmailag is jobban fejlődöm. Azt mondták a cégnél, hogy próbaidő után emelik a fizut, azóta 4 év telt el. Csak pályakezdőként nem mertem ugrálni. És nem sok lehetőség van itt a környéken. Vannak ismerőseim, akik multinál hasonlóan keresnek mint te, és vannak akik a dupláját.

2014. máj. 20. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!