Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Autóval futárkodni (Pizzázáó...

Autóval futárkodni (Pizzázáó - Étterem) mennyire éri meg?

Figyelt kérdés

Holnap mennék. Délelőtt 10-től este 11-ig! Több mint 25 cím várható a fizetés pedig 8-10 ezer Ft + jatt... Kicsit aggódom mert Budapesten belül ez nem lesz olcsó benzinileg sem. Mondjuk 7 Litert eszik az autó városban. Sok a felesleges piros lámpa, és akár a dugó is. Aki csinált már ilyet mennyire éri ez meg Autóval? (Toyota Corolla E11)

Kérem a nem ide való, fikázódó hozzászólásokat tartsa meg magának mindenki :) Köszi!

2014. máj. 16. 17:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Autóval nem igazán éri meg.

A 25 cím, címenként nyugodtan számolj 5 km-t, ha belvárosi pizzériába mész, ha külvárosiba akkor 10-et is akár.

Belvárosban meg ugye a pakrolási díj..

2014. máj. 16. 20:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Na igen. Parkolásra nem számolok, megállok okosba, belvrosi a hely, de mondjuk ha nap elején bele tankolok 5 ezret... és ha kapok 10 ezret nap végén akkor az rögtön csak 5 ezer. + Jatt... de az elmegy napközben kaja, ital, stbi hisz egész nap ott vagyok... s akkor marad 4-5 ezrem nem számoltam az autó amortizációját, és ráment az egész nap. Ha így számolom, jobban járok ha az 5 ezret nem tankolom bele és itthon maradok, nem? (1 óra és indulok)
2014. máj. 17. 08:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Rövid távon megéri, e hosszú távon az amortizáció miatt nem. A parkolást meg nem tudom hogy akarod megoldani okosba...
2014. máj. 17. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!