16 éves vagyok, van 300 ezer forintom, hogyan fialtassam meg?
Mármint 300.000 ft-m van és mibe fektesem be ,mit csináljak szerintetek vele hogy több legyen ? (a bankokat nézegetem de az ilyen kb 10-14% -os évi kamat nem elég nekem mert annál azért gyorsabban szeretnék több pénzt csiálni belöle :S szoval a bankokba valo lekötések nem érdekelnek )
Köszönöm elöre is aki idöt szakit és válaszol !
Hát nem tudom. Én az első vállalkozásomat 80 000,-Ft-al kezdtem, még 98-ban. Dőlt a pénz, 21éves voltam, és csak egy blöff volt. Építőiparban bevállaltam egy munkát, és vettem fel feketén embereket, akik nekem dolgoztak. napi5-8000-et fizettem az embereimnek. Szerintem ez még most is jó napi pénznek számít nem?
Igaz amikor vége lett a projekntek, egy másikat vállaltam, és ott nem fizettek ki.
Most 100.000,-Ft-al indítottam új vállalkozást, és igaz, hoy nem milliárdokat keresek, de nincs főnököm, és most is van, hogy mások dolgoznak nekem.
Tudok ajánlani egy projektet, de az 18-éven felüli dolog, persze nem neked kell dolgozni ebben, hanem másoknak, és teljesen legális.
Röviden ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!