16 éves vagyok, van 300 ezer forintom, hogyan fialtassam meg?
Mármint 300.000 ft-m van és mibe fektesem be ,mit csináljak szerintetek vele hogy több legyen ? (a bankokat nézegetem de az ilyen kb 10-14% -os évi kamat nem elég nekem mert annál azért gyorsabban szeretnék több pénzt csiálni belöle :S szoval a bankokba valo lekötések nem érdekelnek )
Köszönöm elöre is aki idöt szakit és válaszol !
Vegyél értékpapírt! (Kötvényt vagy részvényt)
A banki kamattal mostanság nem sokra mész!
Nos, nekem nem a szüleim, hanem magam gyűjtöttem anno 4 év alatt 100ezret ötösökért kapott 200Ft-okból meg néha ünnepekre kapott max. 10ezrekből, meg amit táborokban nem költöttem el, de tényleg semmire nem költöttem a félretett pénzt, és kamatozni kötöttem le, igaz, akkor nem bankban, hanem kincstárjegyben, az akkor 10%-os kamattal futott, aztán vettem belőle egy videókamerát később (ez volt a cél).
Hol találtál te 10-14%-os banki kamatot?
A tőzsdén lehet esetleg nagyot nyerni, de ha nem értesz hozzá, akkor nagyot is bukhatsz.
A legtutibb még mindig a lottó, 200Ft egy szelvény, és ha kihúzzák a számaidat, máris milliárdos vagy. :-)
14:19-es válaszolónak!
Nagyjából 10 év alatt hogy lett a hasonló kevés pénzből több tíz millióm? Már nagyon fiatalon is, mindig elraktam a megspórolt pénzem, az ösztöndíjtól kezdve az alkalmi munkáig. Amikor összegyűlt már egy kisebb összeg, egy a „témában jártas" ismerősöm javaslatára részvényt vásároltam. Mit ad Isten bejött! Durván bejött...:) Nem csalás, nem ámítás MEGTÍZSZEREZŐDÖTT a befektetésem!!! Persze szerencse is kellett hozzá, meg némi tőke..:)
Sok sikert mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!