Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit kereshet egy állami...

Mennyit kereshet egy állami könyvtárban egy segédkönyvtáros? Papírja végzettsége nincs ahhoz amit csinál.

Figyelt kérdés
Vagyis: azért csak segédkönyvtáros, mert diploma van ugyan, ráadásul bölcsész, de akkor sincs könyvtárosi végzettsége.
2014. máj. 11. 08:46
 1/6 anonim ***** válasza:
90e nettó
2014. máj. 11. 12:15
 2/6 A kérdező kommentje:

mi alapján megy a fizetés? közalk bértábla vagy egyéb?

a 90 nettó biztos? függ attól mely könyvtár? pl. Szabó Ervin, vagy OSZK, vagy valamely felsőokt intézmény könyvtára uannyit fizet hasonló paraméterekkel?

2014. máj. 11. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Attól függ.... ha a "könyvtárosi végzettséget" OKJ-n is meglehet szerezni és a munka nem követeli meg hogy felsőfokú végzettséget,csak érettségi +OKJ,akkor simán kaphatod a garantált bérminimumot,ami netto 77 ezer.

Egyébként nem értem miért emeled ki a bölcsész diplomát, nekem is az van és a seggemet törölhetem vele :D

2014. máj. 15. 15:20
 4/6 A kérdező kommentje:

megmondom miért emelem ki. mert nekem VAN könyvtárosi diplomám (IS-meg még két másik IS), és megpályáztam az állást-de nem vettek fel.

akit viszont felvettek arról biztosan tudom hogy semmiféle könyvtárosi irányú papírja nincs.

kérdés akkor

a) hogy került be mondjuk velem szemben (már egy állami könyvtárban is urambátyám világ van?)

b) mennyit kereshet a szakképesítéshez kötött munkakörben szakképesítés nélkül?

miért emeled ki a bölcsész diplomát,

2014. máj. 15. 16:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Nettó 90-et szinte biztos, hogy nem kap meg, én is a 77-et tartom valószínűnek.

Miért nem Téged vettek fel?

- lehet, hogy volt ismerőse. A közszférában az állásokra sokszor már a meghirdetés előtt megvan, hogy kit vesznek fel.

- lehet, hogy valamilyen formában támogatható volt

- szimpatikusabb volt

- írtad, hogy több diplomád is van, és ez nem egy felsőfokú végzettséget igénylő munka. A munkáltatók ilyenkor általában feltételezik, hogy az első adandó alkalommal lelépnél, ők pedig hosszútávra szeretnének tervezni.

2014. máj. 15. 16:44
 6/6 A kérdező kommentje:

igen. és az egyik SZAKIRÁNYÚ. mégis hogy versenyezhet ezzel egy képesítés nélküli akárki?

hogy több diplomád is van,

2014. máj. 15. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!